I després

Propera obertura de la Piscina Municipal de SCD’A

Compartiu aquesta història

Nota informativa enviada per Angy i Quim de “Toc de Cel” sobre la propera obertura de la Piscina Municipal de Santa Cristina d’Aro:

“Bon dia,
som Angela i Quim, veïns de Sta. Cristina d’Aro. Aquest any ens vam tornar a presentar per l’explotació de la piscina municipal amb quiosc- bar de Sta. Cristina d’Aro i que, hem tornat a guanyar amb molta il·lusió.
Ens dirigim a Vostès per a donar-nos a conèixer, per dir-los de que estem preparant els horaris i les activitats que farem, dirigides a famílies, nois i noies, nens i nenes i gent gran. A part dels cursos de natació, les activitats seran gratuïtes, és a dir que els usuaris, pagant l’entrada de la piscina, tindran el dret de participar a qualsevol activitat: Aquagim, zumba, ioga o tai-chi, gimnàstica dolça i, per si fos possible, spinning ( totes estaran programades en horaris de tardes). Recordem també que tots els matins hi haurà un carril de la piscina lleure, només pels usuaris que vulguin gaudir de la natació individualment.
Reservarem també dies per festes de aniversaris ( per a qualsevol edat i horari), preparant els pica- pica o sopars o dinars (tots pressupostats a mida) incloent l’entrada a la piscina, preparem també pastissos, reservem nits per festes particulars amb l’obertura de la piscina en horari nocturns ( amb bastant antelació per poder demanar el permís a l’ajuntament), dedicarem nits de juliol i agost a: música en viu, concerts de música amb l’ escola del poble i dels pobles veïns, màster-class. de dansa, xerrades de creixement personal i… molt més.
Hi ha aparcament gratuït, bar i terrassa per aprofitar també de la nostra “cuina” artesana i un punt de BBT per llogar bicicletes.
Aviat enviarem el programa de les activitats, amb preus d’entrada, dels cursos de natació, dels batejos subaquàtics, del pàdel surf. Estarem encantats de poder satisfer les necessitats de tothom per gaudir d’un bon estiu i tenir present que a Santa Cristina hi ha un meravellós entorn natural per descobrir passejant, fent esport o simplement estirats a la gespa omplint els sentits amb la simple vista que es pot fruir des de la piscina.
Doncs, us hi esperem!!!”

El més llegit

I després