I després

CN EL BALIS I CN MASNOU CAMPIONS D’OPTIMIST

Compartiu aquesta història

80 navegants van participar el passat cap de setmana al Campionat de Catalunya per equips classe Optimist Grup 1 i Grup 2 celebrat al Club Nàutic Sant Feliu en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela.
En Grup 1, el Club Nàutic El Balís va assolir el primer lloc del podi, seguit del Club Nàutic Arenys de Mar i el Club Nàutic Vilassar en segona i tercera posició. En Grup 2, El Club Nàutic Masnou va quedar primer, mentre que el segon i tercer lloc el van ocupar el CN El Balís i el CN Premià
En total 80 navegants, repartits en 8 equips de 5 persones per grup, van participar al campionat que es va allargar durant dues jornades. Dissabte els flights van començar amb un llevant d’entre 4 i 5 nusos i 70 graus de direcció. A la meitat de les proves, va minvar el vent i va afegir-s’hi la pluja, fent aturar la competició quan encara quedaven 6 encontres pel Grup 1 i 1 encontre pel Grup 2.
El diumenge, amb un vent d’entre 4 i 5 nusos i 130-160 graus de direcció, es va acabar el Round Robin i es van celebrar les semifinals i les finals amb tots els flights inclosos.
Al Campionat de Catalunya per equips classe Optimist hi van participar 8 equips de 5 clubs catalans. Foren els 6 millors del rànquing individual, l’equip del club campió de l’edició anterior i l’equip del Club Nàutic Sant Feliu per ser l’amfitrió de la competició.

El més llegit

I després