I després

COMMEMORACIÓ DELS 25 ANYS DE L’EF SANT FELIU

Compartiu aquesta història

El 2 de juny de 1991 es signava l’acord entre la AD Guíxols i la Penya Sport que feia possible la unió del Futbol Base de les dues entitats creant l’EF Sant Feliu. Per tal de commemorar aquesta data, el passat 1 de juny a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la ciutat es va portar a terme el primer acte dels previstos durant el 25è aniversari del Club.

L’acte va començar amb les paraules del Regidor d’Esports David Oliveras qui va fer la introducció esmentant el que es commemorava aquest dia i fent referència als primers anys de l’Escola, ja que ho havia viscut com a jugador del Club. Tot seguit va prendre la paraula el Sotsdelegat de la Federació Catalana de Futbol al Baix Empordà, Emili Vilert qui en nom del Delegat Territorial que per motius personals no va poder assistir, va felicitar en nom de la Federació al Club i va reconèixer-lo com a Club de referència en el futbol base de les comarques de Girona. Va lliurar un obsequi en nom de la FCF a l’Escola en record d’aquest dia.

El President de l’EF Sant Feliu Jordi Cambronero va agrair als assistents la seva presencia, en especial als expresidents del Club que eren presents a la Sala, Antoni Franquesa, Antoni Romero, Joan Sagué i als familiars del finat Rogeli Sala, també presents. Va exposar la situació actual del Club, amb un creixement constant del Club en els darrers tres anys, fent una aposta clara per la formació en valors, pel futbol femení i sobretot pel treball conjunt de tots els Clubs de futbol de Sant Feliu, fent referència a la unitat viscuda en la darrera Temporada, amb l’acord entre l’Escola, el Vilartagues i el Guíxols, després d’anys de divisió. En paraules del President, “treballar junts ens fa a tots més forts”. L’Escola va lliurar un reconeixement a l’Ajuntament de la Ciutat per tots aquests anys de suport a la seva tasca.

Finalment l’Alcalde de Sant Feliu Carles Motas, va valorar el que representava l’Escola dins l’esport de Sant Feliu, on és l’entitat esportiva més gran, va voler destacar la tasca de tota la gent que hi està implicada, tant ara com durant els vint-i-cinc anys de la seva existència, i va lliurar al Club un reconeixement per l’aniversari d’enguany. Va parlar també l’Alcalde de vivències personals com a jugador en aquest cas de la Penya Sport.

Un cop acabats els parlaments, es va fer un reconeixement als Presidents de l’AD Guíxols, Albert Descayre, de la Penya Sport, Albert Franquesa i de l’UE Vilartagues, Pere Luque, que un any més tard es va unir també a l’EF Sant Feliu, i per extensió a totes les directives del moment.

Posteriorment Josep Fradera, Directiu de l’Escola responsable dels actes del 25è aniversari, va exposar als assistents els actes previstos que s’inicien el proper 18 de juny i acabaran el juny del 2017. Entre ells, la presentació de l’equipació commemorativa de l’Aniversari, una exposició de material, un cicle de conferències, una trobada d’exjugadors, un himne dels 25 anys, una jornada de futbol femení, fins a arribar a un sopar de cloenda al maig de 2017.

El darrer moment es va viure quan el President de l’Escola va signar un acord de col.laboració amb el President de Creu Roja de Sant Feliu, Jordi Roca per la Temporada dels 25 anys, després de que l’Escola busqués implicar-se amb alguna entitat que treballés amb la infància a nivell local i l’escollida va ser CRJ. En l’acord s’estableix que l’Escola incorporarà a l’equipació del Club el logotip de Creu Roja Joventut i que aquests tindran el suport de la gent del Club en les activitats que porten a terme durant l’any. Després de la signatura de l’acord els assistents van poder gaudir d’un refrigeri al pati central de l’Ajuntament.

El més llegit

I després