I després

Prop de 400 persones participen a la caminada per la igualtat

Compartiu aquesta història

De bon matí s’acabaven de formalitzar les inscripcions de darrera hora per, participar a sisena caminada per la igualtat, organitzada conjuntament pels Serveis d’Igualtat de les poblacions de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu en el marc del Dia Internacional de la Dona.

L’inici de la caminada va estar amenitzat pel Grup Trenquem Desigualtats, del Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro, amb coreografies, balls i teatre de carrer. Després va començar la marxa des de Santa Cristina i amb un bon dia de sol i calor que va acompanyar als 398 inscrits a l’activitat de 7 quilòmetres de recorregut, resseguint el carril bici entre Santa Cristina, Castell d’Aro i Sant Feliu. Hi va haver un punt intermedi per esmorzar, a Castell d’Aro, a l’altura de l’institut, i l’arribada era als Jardins Juli Garreta de la nostra ciutat.

Com és habitual, es va posar a disposició de les persones participants un bus de tornada al punt d’inici.

La programació d’activitats en el marc del 8M a Sant Feliu continua aquesta setmana amb la projecció demà dimarts de la pel·lícula Vides de Sal al Centre Cívic de Vilartagues.

Dissabte hi haurà club de lectura feminista del llibre Encara no sé com sóc a la Biblioteca i el dissabte, dia 25, una hora del conte amb històries no sexistes.

També la Biblioteca acollirà dues exposicions relacionades amb les activitats del Dia de la Dona. La que es pot veure fins a finals de mes és Estima(r)t de l’Institut Sant Elm i a l’abril prendrà el relleu una de col·lectiva dels diferents centres educatius de la ciutat.

 

 

El més llegit

I després