I després

Prop de 200 persones participen de la primera Marxa LGTBI a Sant Feliu

La jornada va voler posar de manifest la necessitat de visibilitzar les persones LGTBI

Compartiu aquesta història

Puntual a les 7 de la tarda sortia, aquest dissabte, la primera marxa reivindicativa dels drets de la comunitat LGTBI a Sant Feliu de Guíxols sota el nom de Marxa Alliberament i Orgull.

La marxa, rere una pancarta amb el lema “Existim”, va transcórrer des del Monestir i fins els Jardins de Juli Garreta, on unes 200 persones van seguir els parlaments de la Jornada.

El president d’EmpoRderats, Manel Moreno, explicava la importància de visibilitzar la realitat del col·lectiu LGTBI, ja que, segons el president de l’entitat organitzadora, allò que no es veu no existeix.

La regidora en funcions d’Acció Social, Laura Serrano, ha posat de relleu la importància que Sant Feliu hagi acollit aquesta primera marxa de l’Orgull. Serrano defineix la consolidació dels drets LGTBI com a projecte de ciutat.

La marxa de dissabte va posar el punt i final a les activitats organitzades entorn a aquesta celebració de l’Orgull a la ciutat, com les dues exposicions que es podien veure a la 4a planta del Monestir; una amb aquarel·les de l’artista local Quimeta Serra i una segona mostra fotogràfica  de diversos artistes.

L’Ajuntament també ha instal·lat un banc amb els colors de l’Arc de Sant Martí, a La Rambla, per visibilitzar el col·lectiu LGTBI, tal i com ja s’ha fet en els darrers anys en diversos espais de la ciutat.

El més llegit

I després