I després

El Restaurant Villa Laura guanya el Ganxotapes en una edició de rècord amb 20.000 venudes

El xef Joan Alonso destaca que la idea era fer una proposta que representés la Costa Brava amb productes de proximitat

Compartiu aquesta història

El Restaurant Villa Laura ha guanyat el premi a la millor Ganxotapa per votació popular en l’edició primavera 2023. Un total de 37 establiments de Sant Feliu de Guíxols han participat en la campanya. En aquesta edició se n’han venut 20.000, batent tots els rècords anteriors.

La proposta del restaurant portava del nom de ‘Brandada de lluç i gamba amb patates rosses i calamarsons’. El xef de l’establiment, Joan Alonso, es mostra content pel reconeixement i ens explica que la Costa Brava i el producte de proximitat eren la idea que tenia al cap per crear la proposta que ha resultat guanyadora.

En aquesta edició s’ha batut el rècord de Ganxotapes venudes als establiments participants, superant les dades d’altres edicions. A més, també s’ha batut el rècord del nombre de llibrets que els participants han entregat a l’Oficina de Turisme, superant de llarg el centenar. Així ens ho explica la regidora de Turisme, Núria Cucharero.

Des de l’Àrea de Turisme ja s’està encarant la nova edició del Ganxotapes que arribarà passat l’estiu en el seu format de tardor.

Imatge de la Ganxotapa guanyadora d’aquesta edició de primavera

El més llegit

I després