I després

Motas estén la mà a tots els partits en l’inici del nou mandat municipal

Compartiu aquesta història

Dissabte al migdia es va constituir el nou consistori de Sant Feliu pel mandat 2023-2027 amb els 21 electes sorgits dels resultats electorals dels comicis del maig.

Carles Motas va ser reelegit alcalde de la ciutat amb els vots dels 10 regidors de Tots per Sant Feliu i els 2 del PSC. En el seu parlament d’investidura, Motas va allargar la mà a la resta de formacions polítiques per treballar plegats en la transformació i construcció de la ciutat del futur. En aquest sentit, l’alcalde recordava a tots els regidors i regidores la responsabilitat que tenen amb els ciutadans de Sant Feliu.

En declaracions a Ràdio Sant Feliu, l’alcalde explica que ja s’està dissenyant el nou cartipàs municipal que, avança, presentarà novetats respecte al dels últims quatre anys.

Motas dirigirà un govern de coalició amb el PSC, amb qui ja ha compartit govern en els últims anys.

En el seu discurs en el ple de constitució, el portaveu dels socialistes, Josep Melcior Muñoz, va felicitar a Motas per ser reelegit com a batlle de la ciutat i li va recordar la feina que tenen plegats d’ara en endavant.

Per la seva banda, Toni Carrión, regidor portaveu de Junts per Catalunya,  va felicitar al nou alcalde i li va posar deures ja des del primer ple del mandat. Carrión creu que cal lluitar contra l’abstenció a la nostra ciutat. Per això demana al nou govern, i a la resta de forces del consistori, incentivar la participació i el debat especialment en els assumptes de ciutat.

En el seu torn, la portaveu d’Esquerra Republicana, Sílvia Romero, va recordar que la sala de plens és l’expressió de la diversitat i pluralitat política de la ciutat. Romero va anunciar que donarà suport als projectes coincidents, tot aportant esperit crític a la resta.

Jordi Lloveras, regidor portaveu de Guíxols des del Carrer, va posar en valor que cap partit d’extrema dreta estigui representat al consistori ganxó. El regidor anuncia una oposició constructiva amb especial atenció política en protecció del medi i a les persones.

Pere Albó, de MEScat, donava per inaugurada una nova etapa en la que espera no decebre als votants de la formació que li han permès revalidar el  regidor que ja tenien en el mandat passat.

Tots els grups van voler aprofitar per donar les gràcies als companys de candidatura i a les famílies en diferents parlaments emotius.

El més llegit

I després