I després

La banda Nexe presenta el seu primer disc de metal en català aquest dimarts

Compartiu aquesta història

🎧 Podeu escoltar l’entrevista completa clicant aquí.

La banda ‘Nexe’ presenta el seu primer disc de metal en català ‘Atemporal’ demà dimarts 20 de juny a l’Alzavara Club de Sant Feliu de Guíxols a partir de les 9 de la nit. La formació està composta per l’Albert, el Dani, el Gerard i la Naila, veïns de Sant Feliu, Palamós i també de Tossa de Mar.

La Naila ens explica com va començar el projecte musical de la banda, que va gestar-se en el moment en què ella i un dels components del grup, l’Albert, es dedicaven a fer versions d’altres artistes.

El seu primer disc de la banda, ‘Atemporal‘, ja es pot trobar a Spotify i a Youtube. En Dani, es mostra molt satisfet del resultat final que han aconseguit. L’àlbum es va publicar a principis del mes de juny després d’estar-hi treballant aquest darrers anys.

A més d’actuar a Sant Feliu, la formació també participarà aquesta setmana al Gamba Rock de Palamós, un concurs de bandes emergents, aquest proper dijous 22 de juny.

A part de la publicació d’aquest primer treball, la formació també ha estat component altres cançons. La intenció pels propers mesos es treballar en la promoció d’aquest primer àlbum i anar llençant al mercat diversos senzills.

El més llegit

I després