I després

PROHIBICIÓ DEL PAS DE VEHICLES PER LA RAMBLA

Compartiu aquesta història

Aquests dies s’està procedint a l’ampliació de la zona de càrrega i descàrrega a tot el vial interior del Passeig del Mar, on, pràcticament des de l’Ajuntament fins la Cambra de Comerç estarà reservat per a aquesta funció.

La decisió de l’Ajuntament d’acotar aquest espai per a camions i furgonetes de repartiment respon a les demandes dels vianants i , clients i propietaris de la Rambla, on constantment hi havia trànsit de camions que s’acostaven fins els establiments per realitzar el servei, la qual cosa provocava perill per a les persones en un espai destinat únicament a vianants i malmeten les llambordes.

A banda i banda, al passeig i a la placeta Sant Joan, a l’alçada del carrer Sant Pere S’hi ha col·locat jardineres per evitar el pas de vehicles i si algun conductor els esquiva per entrar la policia Local té l’ordre de denunciar-ho. L’alcalde, Carles Motas, declarava a la nostra emissora que s’han esperat al final de l’estiu i a donar una alternativa als repartidors per aparcar els seus vehicles prop de la zona comercial.

També afegia quan algun veí o establiment hagi de fer una mudança o bé hi hagi una situació de força major, es pot sol.licitar l’autorització, tal i com es fa en les demandes de tancament de carrers en qualsevol punt de la ciutat .

Quant a un altre problema que es produeix en l’àmbit, com és el del carrer Hospital, placeta Sant Joan i carrer del Mall, tot i que no ho va confirmar, tot apunta a que quan es faci la rehabilitació de la façana de l’antic hospital, el carrer es tancarà a l’alçada del carrer Capmany i es podria aprofitar l’experiència per prendre la decisió definitiva de evitar permanentment el pas de vehicles pel segon tram del carrer Hospital.

faldilla-rambla

El més llegit

I després