I després

PROGRAMACIÓ FESTIVAL PORTA FERRADA

Compartiu aquesta història

A l’espera del concert de Malú del dia 6 al Guíxols Arena, en el qual sortegem un accés per a dues persones per conèixer personalment a la cantant al final del concert, en el qual podeu participar enviant una foto de la vostra entrada a info@rsf.fm ,estem a les portes d’una programació del Porta Ferrada per a tots el públics a l’inici d’agost:

PETIT LICEU
EL SUPERBARBER DE SEVILLA
Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer
Dissabte, 2 d´agost a les 20.30 hores
12 € (+ despeses de gestió)
Il barbiere di Siviglia és la més famosa de les òperes de Rossini i amb les seves cèlebres melodies, el seu ritme incessant i un humor extravertit és una obra fonamental del repertori.
La companyia Tricicle, ens proposa una adaptació àgil, plena de vitalitat i d’enginy pensada per a tots els públics. El Superbarber de Sevilla.
Figaro, el barber més simpàtic, trapella, descarat, manefla, xafarder i xerraire de Sevilla, un personatge que sempre es fica on no el demanen i s’ho passa d’allò més bé embolicant la troca, ens explica com va aconseguir amb la seva intel·ligència i la seva astúcia, burlar la vigilància del vell Bartolo, un home avar, gelós i malcarat, per tal que el seu patró el compte d’Almaviva i la seva estimada, Rosina, es poguessin trobar.
PORTA FERRADA KIDS
Plaça del Teatre Auditori Narcís Masferrer
Dissabte 2 i diumenge 3 d´agost a les 18.00 hores
Gratuït
Per a la programació d’enguany Porta Ferrada també ha pensat en les famílies i en la diversió dels més petits amb la proposta Porta Ferrada Kids. Aquest racó del festival està pensat perquè els més petits també tinguin accés a les diferents disciplines artístiques.
Sota el concepte Kids es programen diferents activitats: tallers de teatre, audiovisuals i pintura, on els nens podran gaudir de diferents experiències que tindran com objectiu principal apropar als més menuts a l’art.

Tres portes que obren tres disciplines artístiques als mes petits.
Porta a les arts plàstiques: Picasso Dictation
Mentre un conta contes explica una història. Els nens i nenes l’hauran d’anar dibuixant. De tots els dibuixos que es facin es formarà un gran mural.
Aquesta porta obrirà i endinsarà als més petits al món de les arts plàstiques on podran embrutar-se les mans de pintura I deixar la seva empremta a la porta. Donem la possibilitat que a través dels colors, diferents materials, pinzells i teixits, els infants facin volar la seva imaginació.

Porta a l’art audiovisual: Joc de Nens
Una activitat en la que els nens es faran i enregistraran una entrevista entre ells. Un exercici que tindrà lloc en un mini plató en el que els nens i nenes jugaran els diferents rols d’aquest format televisiu, el del periodista i el del entrevistat. Per uns moments els més petits jugaran a ser periodistes. Alhora, com a exercici audiovisual, també s’organitzarà un Joc de Nens. Una dinàmica en la que es dóna una paraula als nens i ells l’han de definir.

La tercera porta a les arts escèniques: El Teatre
El mateix conte que els nens il·lustraran a través de la porta a les arts plàstiques serà teatralitzat i hauran d’interpretar alguna de les escenes seleccionades. A través d’aquesta porta també es farà un
taller de màscara, per a que els nens experimentin la tècnica i es puguin emportar la màscara com a record.
Hi haurà a disposició dels nens un bagul ple de vestuari i atrezzo, espases, capes, barrets, vestits, etc… Els nens es podran disfressar amb el rol que ells escullin. Un joc teatral que els permetrà somniar i estimar el teatre.

BLAUMUT
Escenari Passeig del Mar
Diumenge, 3 d´agost a les 20.30 hores
Gratuït
Amb un únic disc, El Turista (2012), Blaumut s’han fet un lloc entre els grups catalans de pop de més volada. Tenen cançons que se’t queden enganxades com un xiclet (amb Pa amb oli sal, un hit incontestable, en primer pla) i la seva habilitat per vernissar amb petits detalls de música clàssica i electrònica un cançoner tan proper com somiador ha tingut, sens dubte, recompensa. Després de girar en format simfònic amb l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida i abans d’enllestir el seu segon treball, indubtablement entre els més esperats de la temporada, Blaumut ens mostra un recull de cançons que són, ja, petits grans clàssics del triomfant pop d’ara a Catalunya. Un grup que té molt clar com d’important és un somriure.

El més llegit

I després