I després

EXPOS DE QUIMETA, QUERALT I MARITO

Compartiu aquesta història

Dues de les artistes ganxones consolidades com son Queralt Ruscalleda i Quimeta Serra, que els mesos de juliol i agost exposaven a la Cambra de Comerç, aquest any mostren les novetats de la seva nova obra a l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols.
La Quimeta exposa al vestíbul i la Queralt a la capella des d’aquest primer d’agost i fins el dia 24. Ambdues comparteixen també el dia d’inauguració a la qual conviden a tothom, el dimecres dia 6 d’agost a les 8 del vespre i els horaris de visita de les exposicions és el següent: matins de 11 a 14 h. i tardes de 18 a 21 h.
En l’exposició de la Quimeta per primera vegada hi prevaldran els olis tot i que no hi faltaran el que ella anomena transicions, que es componen d’un collage entre la tela pintada a l’oli i la superposició de peces de ceràmica amb motius marins, natura, globus, etc. així com petita escultura o bé unes peces aèries que anomena “mòbils” de ceràmica que giravolten desafiant la llei de la gravetat.
La Queralt insisteix en la seva pintura plena de la força que imprimeix en els seus paisatges generosos de colors i de vida, una extensió de la seva manera de ser, de viure i d’interpretar el seu entorn en un permanent esclat d’energia cromàtica.
En el mateix espai de l’antic hospital, al primer pis, de l’1 al 16 d’agost, també es pot contemplar, com ja va succeir l’any passat, l’expoisició-subhasta de pintura, antiguitats i col·leccionisme com el que es va fer l’any passat en horari d’obertura de 11 a 14 i de 18 a 21, el dia 17 d’agost es realitzarà la subhasta a les 18h al propi hospital.

MARITO MÁRQUEZ AL PATI DE L’AJUNTAMENT
L’artista Marito Márquez exposa les seves obres des del passat 28 de juliol fins els dia 10 d’agost al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
L’artista granadina establerta a Sant Feliu continua amb la seva evolució i en aquesta ocasió ha aparcat l’espàtula per oferir pintura a l’oli de diverses obres conformades especialment per paisatges marins i paisatges urbans per als quals ha treballat les tècniques del seu mestre Isidre Vilaseca basades en el figuratiu i d’impressionisme. Amb tons més suaus, comparats amb la seva habitual paleta cromàtica forta, viva, dinàmica, que doten les seves composicions de gran llibertat creadora, l’artista s’aposenta en aquesta ocasió en temàtiques més relaxants i definides.
Marito Márquez Romero va iniciar els seus estudis a la Escuela de Artes y Oficios Artísticos de Granada, des d’on es va traslladar amb la família a Sant Feliu a principis dels anys 70 on, l’any 1972, va ingressar a l’Escola de Belles Arts dirigida per Pere Manera, aconseguint trobar el seu estil imprimint caràcter a la seva pintura i el seu propi estil vital que es pot contemplar aquests dies al pati de l’Ajuntament. Les seves obres figuren en col.leccions europees a Bèlgica, Alemanya, França o Anglaterra.
L’horari d’obertura de l’exposició és de dilluns a diumenge 10 a 13 i de 17 a 20h i el vernissatge es portarà a terme aquest dissabte, 2 d’agost a les 18 hores.

MARITO

 

 

El més llegit

I després