I després

4 NOTÍCIES + 4 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

NOU WEB DE L’ESTACIÓ NÀUTICA
L’Àrea de Promoció de la Ciutat informa que està ultimant aquesta setmana diferents projectes d’envergadura. Un d’ells és l’espai web propi de l’Estació Nàutica Sant Feliu de Guíxols Costa Brava, que es presentarà de forma imminent. Segons apunten en aquest espai web, que ja està enllestit en tota la seva estructura i continguts, els empresaris locals adherits a l’Estació Nàutica estan introduint els darrers paquets comercials per poder vendre producte turístic arreu del món, a través d’internet. Alguns d’ells ja estan en marxa, operatius, i amb els primers resultats.
Per la regidora, Pilar Giró, i pel president de l’Estació Nàutica, Toni Serra, s’ha fet una feina molt ràpida i ben feta, que s’està ultimant, i que “ens permet vendre de forma eficient els nostres productes turístics arreu”.
Els paquets que comercialitzen els empresaris de l’Estació Nàutica tant es troben en la web local com en la web espanyola, integrada amb un potent cercador d’activitats d’oci al mar.
Els responsables de l’Estació Nàutica van fent reunions periòdiques per impulsar noves iniciatives. A banda de la web local s’han fet altres tasques com habilitar dos indrets en dos edificis (un a l’Oficina de Turisme i l’altre al Tinglado del Port) per tal d’oferir informació promocional de l’Estació Nàutica i dels seus socis i empreses participants.

ESTACIÓ 500

 

MESURES PER A LA CERCAVILA AQUÀTICA I FESTA DE L’ESCUMA
Protocol d’actuació i tractament de l’aigua per a la realització de la cercavila aquàtica i de la festa de l’escuma el divendres 1 d’agost de 2014 en motiu de la Festa Major.
En relació a la cercavila aquàtica i la festa de l’escuma que està prevista pel dia 1 d’Agost, i atès les incidències de l’any passat, que presumptament podrien haver provocat algunes indisposicions, l’Ajuntament, després de diverses amb DIPSALUT han acordat establir un protocol amb garanties sanitàries per poder celebrar l’activitat:
1.- Durant el recorregut s’utilitzarà exclusivament aigua potable de la xarxa.
2.- Els bidons que utilitzarà la brigada seran nous i estaran tractats prèviament amb aigua i clor ( lleixiu) i esbandits amb aigua potable.
3.- En relació a la font, el dies abans s’incrementarà la recirculació i renovació de l’aigua de la font i es comprovarà que els nivells de clor estan als 2 ppm.
Amb això, l’aigua aportada durant el recorregut ha de tenir les garanties sanitàries per al seu ús.

ESCUMA 500

 

CASAL D’ESTIU PER A DISCAPACITATS
La Fundació Vimar, a través del seu centre de Sant Feliu, ha informat que, des del passat dilluns, estan portant a terme un casal per a persones amb discapacitat arran de platja, per tal de gaudir de la Costa Brava com cal.
Es porta a terme a l’Escola de la Mercè, de Calonge- Sant Antoni, per gentilesa de l’Ajuntament de Calonge, que ja fa vuit anys que els ofereix les seves instal·lacions així com la direcció del centre educatiu.
Aquest casal s’allargarà fins el 29 d’agost, l’horari és de 9 a 17 h., de dilluns a divendres i inclou el dinar. Encara hi ha places disponibles i us podeu informar tot trucant al telèfon de la fundació: 972 60 19 46, demanant per la Glòria.

VIMAR 500

 

DONACIÓ D’ANNA SENTÍS A L’AJUNTAMENT
L’artista guixolenca Susana Sentís ha fet donació a la ciutat de Sant Feliu d’un quadre fet per ella, on apareix el número 51 del carrer de Sant Joan de la ciutat, tal com es pot veure a la imatge.
Sentís, que ha exposat recentment a l’Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols, ha estudiat Art Escènic a la universitat de Santa Barbara (Califòrnia) i “Arts aplicades al Mur”, a la Llotja de Barcelona. En els seus projectes combina la pintura i la imatge com a part de la seva expressió artística.
Treballa en el món de la producció audiovisual i teatral i per a productores de televisió i cinema com Veranda-Cancuca (Polònia) i d’espectacles teatrals com “Tango Passió” (Broadway). El seu quadre entra en el registre de donacions patrimonials a la Ciutat.

SUSANNA 500

El més llegit

I després