I després

PROGRAMACIÓ D’ACTIVITATS DE NADAL A SFG

Compartiu aquesta història

Aquest divendres comencen les activitats de Nadal amb l’encesa de llums i continuaran durant tot el mes de desembre i la primera setmana de gener.
Podreu consultar aquesta agenda en qualsevol moment clicant la pestanya “Agenda Nadal” del nostre web www.rsf.cat

Divendres 1 de desembre
A les 17 h Cantada de nadales dels alumnes de les escoles de la ciutat. A la plaça Salvador Espriu. Organitza: Escoles de la ciutat. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A les 17.15 h Inauguració encesa de llums de Nadal amb l’assistència de les autoritats. Seguidament xocolatada popular i animació infantil amb La Minúscula . A la plaça Salvador Espriu. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A les 17.30 h Cantada de nadales dels alumnes de les escoles de la ciutat. A la plaça del Mercat. Organitza: Escoles de la ciutat. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A les 18 h Inauguració encesa de llums de Nadal amb l’assistència de les autoritats. Seguidament xocolatada popular i espectacle musical “Pop per Xics”. A la plaça del Mercat. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Activitat familiar: gimcana del Caçatió. Podeu recollir un mapa i les instruccions per trobar el Tió al Centre Esquitx, des del 20 novembre fins al 2 de desembre. Preu 3€. Més informació a www.esquitxlleure.com o al 972 82 21 37. Organitza: Centre de Lleure Esquitx.

Dissabte 2 de desembre
Activitat familiar: gimcana del Caçatió. Podeu recollir un mapa i les instruccions per trobar el Tió al Centre Esquitx, des del 20 de novembre fins al 2 de desembre. Preu 3€. Més informació a www.esquitxlleure.com o al 972 82 21 37. Organitza: Centre Lleure Esquitx.

D’11 a 13 h Festa del Tió. Gratuït. Animació infantil i tallers de Nadal. Entrega de premis de la gimcana del Caçatió. Al parc de les Eres. Organitza/col·labora: Esquitx i Associació de Veïns Tueda.

Diumenge 3 de desembre
A les 18 h obra de teatre “Demà coneixeràs en Klein”, XIII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o 1 hora abans de la funció a la taquilla del Teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escribà.

Divendres 8 de desembre
De 10 a 14 h i de 16 a 19 h Fira de Nadal. Rambla A. Vidal. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Trobareu la programació a la plana de la Fira de Nadal.

A les 17 h Quina tradicional nadalenca, amb regals pels guanyadors. Al Centre Cívic Tueda. Organitza: C Cívic Tueda.

Dissabte 9 de desembre
De 10 a 14 h i de 16 a 19 h Fira de Nadal. A la rambla A. Vidal. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Trobareu la programació a la plana de la Fira de Nadal.

A les 11 h Taller de PaperCraft nadalenc. Vine a decorar la biblioteca amb figures de Nadal 3D. A càrrec d’Alba Navarro. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A les 21 h Obra de teatre “L’electe” de l’autor Ramon Madaula, Teatre Professional Guíxols Escena 2017. Al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Preu: 25 € (consulteu descomptes). Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o a www.codetickets.com. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Diumenge 10 de desembre
De 10 a 14 h Fira de Nadal. Rambla A. Vidal. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Trobareu la programació a la plana de la Fira de Nadal.

Dimarts 12 de desembre
A les 16 h Cantada de nadales de la Coral Gesòria. A l’Asil Surís. Organitza: C Cívic Tueda.

Dimecres 13 de desembre
A les 19 h Audició de Nadal d’adults. A l’Auditori de l’Escola de Música Municipal. Organitza: Escola de Música Municipal.

Dijous 14 de desembre
A les 16 h Cantada de nadales de la Coral Gesòria. A la Residència de Gent Gran (plaça Miquel Murlà). Organitza: C Cívic Tueda.

Divendres 15 de desembre
A les 17 h Audició de Nadal dels alumnes de l’Escola de Música. A la Residència de Gent Gran (plaça Miquel Murlà). Organitzen: Escola de Música Municipal i Residència de Gent Gran.

Dissabte 16 de desembre
D’11 a 13 h. Festa del Tió. Gratuït. Taller de mini tions, taller de maquillatge nadalenc, animació nadalenca i gran cagada popular del Tió Ganxó al Parc de les Eres. Organitza/col·labora: Esquitx i Associació de Veïns de Tueda.

A les 12 h Teatre “Saving Xmas” ofert per Kids&Us. Espectacle en anglès per a nens i nenes de 3 a 8 anys. Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A les 12.30 h Espectacle musical en anglès del conte nadalenc “A Christmas Carol”, representat pels alumnes d’On Stage. Al Teatre de l’escola al c/ Rufo, 50. Gratuït. Organitza: On Stage – Acting School. Més informació a www.daliaschool.es

De 17 a 20.30 h Cerca el Pare Noel i els seus ajudants pel centre comercial de la ciutat, aprofita i fes-te una foto nadalenca amb ells! #nadalsantfeliu2017. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

De 17 a 20 h Fes el teu ninot de Nadal. Taller infantil per a totes les edats. Preu: 2 € per ninot. A la placeta Joan Maragall. Organitza: Llibreria Espai Lector Nobel. Més informació a santfeliudeguixols@libreriasnobel.es. No cal inscripció prèvia.

De 18 a 19 h Fes cagar el Tió de la placeta Sant Joan. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Diumenge 17 de desembre
De 9 a 14 h, Proba de natació del Consell Esportiu Comarcal amb motiu de la Marató de TV3. A la piscina de La Corxera. Més informació a www.clubaquaticxaloc.com. Organitza: Club Aquàtic Xaloc.

De 12 a 13 h Escudellada en benefici de la Marató de TV3. A la rambla A. Vidal. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme.

A les 12 h Audició de nadales dels alumnes de la Coral de Cicle Inicial de l’Escola de Música. A la rambla A. Vidal. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme. Col·labora: Escola de Música Municipal.

A les 13 h Inauguració del Pessebre de la Porta Ferrada, amb les corals de la ciutat. A la plaça del Monestir. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Escola de Música Municipal.

De 8.30 a 14 h Participa al 68è Aplec del Montclar. Pujada al cim del Montclar per canviar la senyera, i fer el tradicional pessebre de fang. Sortida: Urbanització Casa Nova. Accés lliure. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

Dilluns 18 de desembre
A les 16 h Cantada de nadales de la Coral Salvador Espriu. A la Residència de Gent Gran (plaça Miquel Murlà). Organitza: C Cívic Vilartagues.

Dimarts 19 de desembre
A les 17 h Audició de Nadal dels alumnes de l’Escola de Música. A l’Asil Surís. Organitzen: Escola de Música Municipal i Asil Surís.

A les 19 h Audició de “pianos nadalencs”. Al Teatre Auditori Muncipal. Gratuït. Organitza: Escola de Música Municipal.

Dimecres 20 de desembre
A les 16 h Cantada de nadales de la Coral Salvador Espriu. A l’Asil Surís. Organitza: C Cívic Vilartagues.

A les 17 h Cantada de nadales de la Coral Gesòria i berenar de Nadal. Al C Cívic Tueda. Organitza: C Cívic Tueda.

Divendres 22 de desembre
A les 17 h Cantada de nadales de la Coral Salvador Espriu i berenar de Nadal. Al C Cívic Vilartagues. Organitza: C Cívic Vilartagues.

A partir de les 18 h Concert de Nadal del alumnes de l’escola de Música. Al Teatre Narcís Masferrer. Gratuït. Organitza: Escola de Música Municipal.

De 18 a 20 h Pessebre Vivent de Sant Feliu de Guíxols als Jardins del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Agrupació Teatral Benet Escriba.

A les 22 h Concert de Nadal de les corals de la ciutat. A la parròquia del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Dissabte 23 de desembre
A les 12 h Orquestra de corda a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. Al Mercat i la rambla A. Vidal. Organitzen: Escola de Música Municipal. Col·labora: Associació Guíxols Comerç i Turisme.

A les 18 h Grup de violins i grup de vent i flautes. A diferents indrets del centre de la ciutat. Organitzen: Escola de Música Municipal.

Dimarts 26 de desembre
A les 12 h Audició i ballada de sardanes amb la Cobla Tres Vents, al passeig del Mar. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols.

A les 12 h Obra de teatre: “Els pastorets de Sant Feliu”. Preu: 8 €. Al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre-Auditori. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba.

De 18 a 21 h Tradicional Quina de Nadal. Espai per determinar. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Dilluns 27 de desembre
Consulta més activitats a l’apartat I TAMBÉ GAUDEIX DE…“

Dijous 28 de desembre
Consulta més activitats a l’apartat “I TAMBÉ GAUDEIX DE… “

Divendres 29 de desembre
De 18 a 20 h Pessebre Vivent de Sant Feliu de Guíxols als Jardins del Monestir. Gratuït. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Agrupació Teatral Benet Escriba.

Consulta més activitats a l’apartat “I TAMBÉ GAUDEIX DE… ”

Dissabte 30 de desembre
A les 18 h Obra de teatre: “Els pastorets de Sant Feliu”. Preu: 8 €. Al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme o una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre-Auditori. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba.

Consulta més activitats a l’apartat “I TAMBÉ GAUDEIX DE… ”

Diumenge 31 de desembre
A les 18 h Sant Silvestre Ganxona . Inscripcions a les 17 h. Recorregut: jardins J. Garreta, punta del Moll, Port Salvi, i tornada als jardins J. Garreta. Més informació a www.clubaquaticxaloc.com. Organitza: Club Aquàtic Xaloc. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Porteu-vos la gorra de Pare Noel per marcar-la.

A les 21 h Sopar, ball i cotilló de Cap d’Any, a càrrec del grup Leo i Rosamari. Al C Cívic Tueda. Organitza: C Cívic Tueda. Més informació al despatx del C Cívic Tueda, de dilluns a divendres de 10 a 12 h.

A partir de les 23 h fins la matinada, Gran Festa de Cap d’Any; música, campanades i cotilló. Al C Cívic Vilartagues. Organitza: C Cívic Vilartagues. Més informació al despatx del C Cívic Vilartagues, dimarts i dijous d’11 a 13 h.

Consulta més activitats a l’apartat “I TAMBÉ GAUDEIX DE… “

Dilluns 1 de gener
A les 13 h Tots a l’aigua!. Primer bany de l’any. A la platja de Sant Feliu. Organitzen: Club Aquàtic Xaloc i CE Montclar. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

De 18 a 21 h Tradicional Quina de Nadal. Espai per determinar. Organitza: Ateneu Deportiu Guíxols.

Dimarts 2 de gener
A les 19 h Arribada dels Patges Reials i recollida de cartes fins les 20 h. Al Museu d’Història de la Joguina. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Col·labora: Museu d’Història de la Joguina.

Consulta més activitats a l’apartat “I TAMBÉ GAUDEIX DE… ”

Dimecres 3 de gener
A les 18 h Benvinguda als Patges Reials, amb animació infantil i jocs dirigits pel Centre de Lleure Exquitx. Hi haurà xocolatada popular. A la plaça Salvador Espriu. Organitza: Associació de Veïns Vilartagues.

A les 19 h Arribada dels Patges Reials, i recollida de cartes fins les 20 h. Al Museu d’Història de la Joguina, a la rambla Generalitat i a la plaça Salvador Espriu. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Consulta més activitats a l’apartat “I TAMBÉ GAUDEIX DE… ”

Dijous 4 de gener
D’11 a 13 h Taller familiar de Nadal: jocs dinamitzats i tallers, on podreu aprendre a fer el remei del “Curacops” (Edat: de 4 a 12 anys, menors de 10 anys acompanyats d’un adult). A l’Espai Didàctic del Museu d’Història de la ciutat, planta 4. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A les 18.30 h Arribada per mar dels Carters Reials (platja zona creuers) i desfilada fins el Monestir. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A continuació encesa de l’Estel de Nadal del Monestir amb un espectacle audiovisual, i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Consulta més activitats a l’apartat “I TAMBÉ GAUDEIX DE …. ”

Divendres 5 de gener
A les 19 h Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Recorregut: des de la zona esportiva Vilartagues, ctra. Girona, rambla A. Vidal, passeig del Mar, av. Juli Garreta i plaça Monestir. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

A continuació acte de benvinguda i lliurament de les Claus de la ciutat a Ses Majestats amb espectacle audiovisual, i recollida de cartes amb l’assistència dels Carters Reials, a la Porta Ferrada. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

I TAMBÉ GAUDEIX DE:

GANXÓ PARC – PARC INFANTIL DE NADAL
Dies 27, 28, 29, 30 i 31* de desembre, 2 i 3 de gener.
Horaris: de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h
Al Pavelló Municipal d’Esports La Corxera
Preu nen/a: 3 € (1 sessió matí o tarda) o abonament de 10 sessions a 15 €. Edat: d’1 a 14 anys.
*únicament horari de matí.
Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

TALLER A LA BIBLIOTECA: “LABORATORI TEATRAL PER A NENS”
Dies 27, 28 i 29 de desembre de 10 a 12 h
Durant tres dies els nens i nenes participants en aquest taller crearan una història, muntaran l’escenari, construiran els personatges amb siluetes d’ombres xineses i, el darrer dia, faran la representació final, tot això amb l’objectiu de donar un suplement educatiu i pedagògic al seu desenvolupament creatiu des del joc i la diversió. Per a nens de 8 a 12 anys. Preu: 20 €. A càrrec d’Alba Navarro. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca per telèfon 972 32 40 57 o per correu electrònic biblioteca@guixols.cat

TALLER DE FANALETS
27, 28, 29 desembre i 4 de gener, de 17 a 19 h
2 i 3 de gener, de 16 a 18 h
Per a inscripcions i més informació: Biblioteca del Museu de la Joguina (972 82 22 49) o botiga@museudelajoguina.cat
Preu: 4 € per fanalet (material inclòs excepte el pal)

ACTIVITAT FAMILIAR AL MUSEU D’HISTÒRIA
Al Museu d’Història hi ha hagut una gran fuga de caganers. Els teniem a punt per posar-los en el pessebre i quan els hem anat a buscar no els hem trobat. Necessitem la vostra ajuda per localitzar-los perquè s’han amagat en les exposicions.
Demaneu el joc de La Fuga de Caganers quan vingueu a visitar-nos, a veure si entre tots ho aconseguim.
Preu: 2€ (inclou entrada al Museu d’Història).

 

FIRA DE NADAL
Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Divendres 8 de desembre
De 10 a 14 h i de 16 a 20 h
Parades de venda de productes artesanals nadalencs. A la rambla A. Vidal.
D’11 a 14 h i de 16 a 20 h.
Vine a practicar amb el teu skate i scooter, podràs fer pràctica lliure als mòduls de “quarter, funbox, kicker, rail i manualera”, que tindrem instal·lats al costat de la placeta Sant Joan. També hi haurà un monitor que t’ensenyarà els millors trucs per millorar en la pràctica del scooter o l’skate. Activitat dirigida per Ungravity Freestyle Company. No cal inscripció prèvia. Activitat per a totes les edats. * no t’oblidis del casc.
I a la tarda tindrem una espectacular exhibició i trucs de l’equip de la botiga Maverick Surf Shop.

D’11.30 a 13.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

D’11.30 a 13.30 h Taller de llaminadures infantil: 2 brotxetes de llaminadures nadalenques, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Cal Llaminer. Preu: 4 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

D’11.30 a 13.30 h Taller d’scrap infantil: postals de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a scrapmaniatics@gmail.com o directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades.

De 16.30 a 19.30 h Taller de rebosteria infantil: decora la teva galeta gegant de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 3 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

De 16.30 a 19.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

Dissabte 9 de desembre
De 10 a 14 h i de 16 a 19 h.
Parades de venda de productes artesanals nadalencs. A la rambla A. Vidal.

D’11.30 a 13 h Taller d’adults de decoració nadalenca: elaboració d’un centre de taula de Nadal totalment personalitzat. Dirigit per RG Events & Weddings. Preu: 8 € (material inclòs i t’emportaràs el resultat) * podeu portar-vos de casa alguna flor de Nadal, boles o materials que vulgueu reutilitzar i afegir al treball. A l’Espai Didàctic del Monestir, planta 4. Cal inscripció prèvia. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.

D’11.30 a 13.30 h Taller d’scrap infantil: decoració nadalenca, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a scrapmaniatics@gmail.com o directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades.

D’11.30 a 13.30 h Taller de manualitats infantil: jugarem amb textures per fer un guarniment de Nadal molt original, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per l’Escola d’art Taps. A partir de 7 anys. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) o el mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers de la fira. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.

De 16.30 a 19.30 h Taller de rebosteria infantil: decora la teva galeta gegant de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Sweet & Sugar. Preu: 3 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

De 17 a 18 h Taller infantil de pals de Tió a la rambla Vidal. Fes una compra a les botigues associades i et donaran un tiquet. Dirigit per l’Associació Guíxols Comerç i Turisme.

De 17 a 19.30 h Taller d’adults de rebosteria de Nadal. Dirigit pel mestre pastisser Antoni Viñas de la pastisseria La Vienesa. Preu: 8 € (material inclòs i t’emportaràs el resultat). A l’Espai Didàctic del Monestir, planta 4. Cal inscripció prèvia. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) fins 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.

Diumenge 10 de desembre
De 10 a 14 h. Parades de venda de productes artesanals nadalencs. A la rambla A. Vidal.

D’11.30 a 13.30 h Taller de manualitats infantil: decora una pinya amb espelma per guarnir la taula de Nadal, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit pel Taller d’Art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

D’11.30 a 13.30 h Taller de llaminadures infantil: 2 brotxetes de llaminadures nadalenques, a la carpa de tallers de la fira. Dirigit per Cal Llaminer. Preu: 4 € (material inclòs). Activitat per a totes les edats. No cal inscripció prèvia.

 

 

El més llegit

I després