CONCERT “UN MÓN DE NADALES” AMB CRIS JUANICO
Encesa de Llums de Nadal de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, dissabte 2 de desembre (18.30 h) amb el concert Un Món de Nadales amb Cris Juanico a l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro (confluència amb el giratori del Doctor Trueta). A la mitja part de l’espectacle les autoritats locals activaran el mecanisme que dóna llum a la il·luminació de Nadal en el municipi -una instal·lació de baix consum, que s’estén en 24.000m2- i es presentarà la segona edició de la campanya de dinamització comercial Gran Sorteig de Nadal que ofereix la possibilitat de guanyar un cotxe, una bicicleta elèctrica, un cap de setmana al municipi i milers d’euros en regals.

El músic menorquí encapçala aquesta proposta de nadales populars d’arreu del món arranjades per a ser interpretades amb trio de jazz i en català. Un espectacle que conté versions de les nostres nadales més populars i també de nadales d’arreu del món. Cançons com El dimoni escuat o Fum, fum, fum comparteixen viatge amb la nord-americana Vés-hi des de la muntanya (Go tell it on the mountain), la siciliana Aclarida, beneïda (O Sanctissima) o la peruana Cholito. Més informació a www.ciutada.platjadaro.com

 

SEGONA EDICIÓ DEL “GRAN SORTEIG DE NADAL”
Torna el Gran Sorteig de Nadal, la proposta de dinamització comercial del municipi que sorteja, de nou, un cotxe model Toyota Aygo i alhora els milers d’euros en regals que conté en el seu interior. Enguany, com a novetat, s’hi afegeixen dos guardons més: una bicicleta elèctrica i un cap de setmana al municipi. Del 2 de desembre al 5 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya podrà desar una butlleta amb les seves dades a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments.

El vehicle s’exhibeix a la Plaça de l’Ajuntament, on el dissabte 7 de gener de 2018 (18 h) s’hi farà el sorteig per desvetllar tant l’afortunat  amb el cotxe com dels altres dos premis. Una iniciativa de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro -que l’any passat va aplegar més de 20.000 butlletes- amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració del Grup Andreu i Cyclingpointemporda Platja d’Aro. Una campanya que s’inicia el mateix dia que es realitza l’Encesa de Llums de Nadal dissabte 2 de desembre (18.30 h).

S’obre així el programa d’activitats de Nadal al municipi (pdf), que inclou: 17è Concurs de Felicitacions Nadalenques l’exposició del tió i la bústia reial monumentals, propostes a l’entorn de La Marató, exposicions de caire nadalenc al Castell de Benedormiens, Pessebre Vivent de Castell d’Aro, concerts de Nadal de la Coral de la Vall d’Aro i de l’Escola Municipal de Música, mostra del Fons Municipal d’Art, Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens i el Campament Reial i la Cavalcada dels Reis de l’Orient. Més informació a www.ciutada.platjadaro.com