I després

Programa: Xarxes Socials l’Eina del Futur pel teu Negoci

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, conjuntament amb el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio , us convida a participar a la jornada de formació del programa COMPETÈNCIES EMPRENADORES I DIRECTIVES anomenada “XARXES SOCIALS: L’EINA DEL FUTUR PEL TEU NEGOCI”. Aquesta sessió formativa té com objectiu obtenir uns coneixements bàsics en la comunicació digital, conèixer la situació actual de les tecnologies de comunicació, dominar els aspectes clau per desenvolupar habilitats digitals que ens puguin ser útils pel pla de marquèting i de difusió del nostre negoci, és a dir, conèixer el procés per crear un social media plan.

La jornada es portarà a terme a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit (C/Suris, 28-34 17220 Sant Feliu de Guíxols) els dijous 13 i el divendres 14 de setembre de 9:30 a 14:30 hores, a càrrec del Sr. Arnau Odena, fundador de Medioestudio.

Les persones interessades en participar a la jornada “XARXES SOCIALS: L’EINA DEL FUTUR PEL TEU NEGOCI”, orientada a petites i mitjanes empreses que vulguin utilitzar les xarxes socials com a mitjà per arribar als seus clients, que vulguin crear un departament de màrqueting digital, que vulguin elaborar una estratègia de comunicació online, així com professionals lliures que vulguin ampliar els seus coneixements en la matèria, han de contactar amb l’Àrea de Promoció econòmica al telèfon 972 32 70 33 (persones de contacte Anna Laura o Loly). Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.

Les places són limitades, pel que us preguem confirmeu la vostra assistència abans del dia 7 de setembre.

El més llegit

I després