Exposició d’Anna Castelló

L’Anna Castelló ha estat exposant la darrera quinzena al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu on ha ofert la seva obra sobre la qual continua experimentant i evolucionant.

L’artista, apassionada del seu treball, va estudiar disseny d’interiors a l´Escola Llotja de Barcelona, aprenent bàsicament dibuix lineal i dibuix artístic amb pintura i sobretot aquarel·les però, amb el temps, ha anat evolucionant i incorporant diverses matèries primeres, que han anat enriquint la seva obra tot creant formes originals amb harmonies visuals a partir de l’abstracció.

Per a ella la pintura és una activitat natural, espontània i personal, que flueix lliurement des del seu interior i, guiada per la intuïció, impregna atmosferes amb els materials bàsics als quals ha  anat incorporant diverses matèries, textures i  combinacions de tonalitats i colors.

Alliberada de grans pretensions personals té, com tot artista, la necessitat d’expressar-se i de transportar les seves sensacions a les teles, de comunicar-se a través del seu treball d’estimular-se mitjançant el reconeixement dels visitants o de les obres que marxaran del seu estudi amb destí a altres espais desconeguts.

Aquest dimecres és el darrers dia en que podeu visitar l’exposició.

 

Nota sobre l’exposició de la Col·lecció Carmen Thyssen

L’Ajuntament informa que, excepcionalment el dilluns dia 3 de setembre, l’Espai Carmen Thyssen obrirà a les 16h (estarà tot el matí tancat).
Els horaris corrents de l’exposició són: de dilluns a diumenge de les onze a les nou del vespre, i a partir del 12 de setembre es fa de 10 a 19h. Més informació a www.espaicarmenthyssen.com o a www.guixols.cat