Sant Feliu acull un nou esdeveniment, tant esportiu com solidari, del ganxó Joaquim Verdalet, que s’ha proposat el repte  #El2015NoPucParar, que consisteix en  fer  10 km a peu, cada dia del 2015. És a dir: 10 km x 365 dies, per lluitar contra el càncer.
Objectiu: recaptar 1 euro per km. i cedir els diners recaptats l’Oncolliga, a través de la seva delegació a Sant Feliu (Oncolliga Guíxols).
El tret de sortida es realitzarà aquest dijous, 1 de gener amb dos recorreguts oberts al públic.
El primer, 6,8 km, amb una mica de pujada fins al mirador de Sant Elm i tornada, per fer-lo trotant, a ritme tranquil. El segon tram, de 3,2 km, més planer, per fer-lo caminant, anant fins al far del port i pujant al Salvament a la tornada. Cadascú és lliure de fer un tram o bé els dos.
I com a fi de festa, el ja tradicional primer bany de l’any per als valents:
10:45 Trobada davant la platja, a l’alçada de l’ajuntament.
11:00 Inici tram 6.8 km, corrent
11:45 Inici tram 3.2 km, caminant
13:00 Primer bany de l’any.
Per disposar de més informació podeu accedir a les següents webs: www.elmeugradesorra.orgwww.ultraquim.net

CAMPANADES 2014-2015
Si bé l’acte anunciat anteriorment és el primer de l’any per a valents, el darrer del 2014 i entrada al 2015 també és per a valents atès que en els dos anys anteriors el fred ha estat intens però també força participat si comptem que és una iniciativa molt nova.
Es tracta de les campanades al mercat que des de les 23:15 comptarà amb una selecció musical, un petit pregó, la celebració veïnal de l’any nou amb les campanades  i un petit castell de focs de celebració.