I després

Primer concert a l’espai recuperat de Can Rius

Compartiu aquesta història

El duet La Vella Lola i el cantautor Sé varen oferir un recital de Cançó de Taverna a l’esplanada de l’espai recuperat de Can Rius després que fa pocs dies s’obrís el pas després de més de 35 anys de la privatització de l’espai.
Tot i que el temps no va acompanyar, que la pluja també hi va fer acte de presència i que els accessos encara no estan totalment condicionats, dotzenes i dotzenes de persones s’hi varen acostar per aprofitar l’ocasió i contemplar tots els racons que ara els ciutadans poden gaudir sense impediments amb unes vistes inèdites per a molts i el retorn a l’espai d’altres que hi havien accedit antigament.
L’escenari es va muntar d’esquenes al mar i el públic va poder gaudir de les melodies marineres, moltes d’elles dedicades a la badia que es contemplava al fons al temps que passejaven i contemplaven les possibilitats que ofereix l’esplanada i el camí de ronda que s’ha d’acabar d’obrir fins arribar al Mirador de les Remendadores i la recuperació de l’antic niu de metralladores que encara resta tancat dins de la propietat privada.
Els espectadors es varen repartir entre les cadires, sota el voladis del Club de Mar i sobre de les roques de Sang i Fetxe i Santa Rosària per escoltar el repertori dels artistes encarregats d’obrir el programa d’activitats que es va encetar.
Es va comptar amb la col·laboració de Eldorado Mar per al subministre de corrent i pels accessos de la brigada d’obres i dels músics

El més llegit

I després