Aprofitant la celebració de la jornada “Dones ganxones, dones del món”, el Servei d’Igualtat i Atenció a la Dona organitza el segon concurs de fotografia. Aquestes activitats es realitz en per fer visibles les dones, ja que la seva invisibilitat és un dels principals obstacles a l’hora d’aconseguir una igualtat real.
Les fotografies han de tenir com a protagonista a les dones i per participar-hi cal ser major d’edat en el moment d’inscriure’s. Inscripcions i enviament de fotografies a: https://ciutada.guixols.cat:8083/Inscripcions/
La tècnica serà lliure. La fotografia ha de ser en format digital, en color o blanc i negre.
S’acceptaran en format jpg amb un màxim de 5 MB de pes.
Cada fotografia (en arxiu digital) s’haurà d’identificar amb el pseudònim i el títol de la fotografia en el següent format: pseudònim, guió baix, títol de la fotografia, guió baix i el núm. de fotografia. Exemple: onada_dona sota la lluna _1. jpg Cada fotografia rebrà un número de confirmació per participar.
Si no s’ha rebut aquest número de participació és que la fotografia no ha arribat correctament.
Podeu enviar un correu electrònic o trucar al 972 82 01 01.
El nombre de fotografies a presentar per cada participant serà com a màxim de 3.
El termini per presentar-les serà fins al 28 de maig de 201 3 inclòs.
El jurat estarà format per un membre de l’associació fotogràfica , per la regidora d’Igualtat i per una persona de l’equip del SIAD.
El jurat valorarà tant la tècnica fotogràfica com el fet que la fotografia visualitzi les dones.
Les fotografies presentades al co ncurs passaran a formar part de l’arxiu del SIAD, el qual les podrà utilitzar per a futures activitats i/o difusions. En aquest cas sempre s’indicarà l’autoria de la fotografia.
L’autor/a de la fotografia és responsable d’haver obtingut els drets d’imatge de les persones que hi apareixen.
Totes les fotografies participants en el concur s s’exposaran al facebook del SIAD.
El lliurament de premis es farà el 9 de juny, a les 12.30 h, en la jornada “Dones ganxones, dones del món ” als jardins Juli Garreta.
L’organització es reserva el dret de declarar nul el concurs si es reben menys de 5 fotografies. Participar al concurs suposa acceptar aquestes bases i la decisió del jurat.
Premis:
1r PREMI: Entrada per a 2 persones a la zona d’aigües i lliure accés a la zona de fitness i spa, gentilesa del Curhotel Hipòcrates Menú per a dues persones gentilesa del Restaurant Club Nàutic Llibre gentilesa de l’Ajuntament.
2n PREMI: Menú per a dues persones gentilesa del restaurant Molí de Vent. Llibre gentilesa de l’Ajuntament.
3r PREMI: Marc de fotos digital gentilesa d’Evara. Llibre gentilesa de l’Ajuntament.