I després

Preveuen una residència per a discapacitats a PDA

Compartiu aquesta història

La parcel•la d’equipament situada entre el parc dels Estanys i el parc de patinatge, en la confluència entre els carrers Roma i París de Platja d’Aro, es vol cedir a l’entitat Fundació Vimar perquè hi faci una residència per a discapacitats, un equipament necessari a la comarca. Segons informa el diari El Punt Avui, perquè això sigui possible, tots els grups polítics del consistori de Castell-Platja d’Aro van votar a favor del canvi de la qualificació com a espai per a equipament amb la subclau d’equipament sociosanitari, una modificació que permet iniciar tots els processos per fer possible la instal•lació en aquest espai de l’equipament.
El regidor d’Acció Territorial, Medi Ambient i Protecció Civil, Pep Solé, va explicar durant la sessió plenària que la introducció feta amb la modificació del pla general de la clau de sociosanitari ha de servir per “contribuir a donar resposta a la necessitat de la comarca de tenir aquest tipus de places en què en som clarament deficitaris”. Solé va respondre a la consulta del regidor Villa (C’s) en què demanava una explicació al voltant d’un altre canvi d’aquest tipus fet fa poc temps i va aclarir el tema sobre l’altre espai. Així mateix, Torres (ICV-EUA) va demanar que no s’oblidés del Centre Tramuntana. Solé va recordar a Torres que les necessitats del Centre Tramuntana són diferents a les de la Fundació Vimar, que treballa per oferir acolliment residencial, atenció diürna i una programació de suport a l’autonomia a la pròpia llar.
En el mateix ple es va aprovar una modificació puntual del pla general que permet recuperar la part de la plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro que fins fa poc ocupaven els mòduls prefabricats del centre educatiu que Ensenyament ja ha enretirat. En el seu espai, s’hi farà l’ampliació de la llar d’infants, i un nou equipament sociocultural d’uns 1.200 m² amb capacitat per desenvolupar activitats de les entitats locals i esdevenir centre cívic i punt de lectura de Castell d’Aro.

El més llegit

I després