HORARIS TANCAMENT LOCALS CAP D’ANY

Alguna de les darreres nits de Cap d’Any es varen produir queixes per part d’alguns establiments per la diferència d’horaris, d’un any a l’altre, en l’ordre verbal de tancament dels locals per part de la Policia Local.
En aquesta ocasió l’Ajuntament ha tramés un informe de l’Enginyer Tècnic Municipal redactat a petició del secretari Municipal, en el qual es recull la llei, el decret i l’Ordre que regulen l’horari fixat per a cada tipus d’establiment al llarg de tot l’any i on també s’especifica aquesta data.
En el municipi de Sant Feliu de Guíxols hi ha una majoria d’establiments dedicats a activitats recreatives de restauració, ja siguin bars i restaurants, que al igual que els bars musicals. tenen fixat corn a hora màxima de tancament les 2:30, podent perllongar aquest horari durant 30 minuts durant les vigílies de festius als festius i en 60 minuts addicionals durant la nit de cap d’any.
Pel que fa als establiments amb llicències de cafè teatre o cafè concert, l’horari de tancament és fins les 4:30, podent perllongar aquest horari durant 30 minuts durant les vigílies de festius als festius i en 60 minuts addicionals durant la nit de cap d’any.
Finalment, les sales de festes. sales de ball i discoteques, l’horari de tancament és fins les 5:00, podent perllongar aquest horari durant 60 minuts durant les vigílies de festius als festius i en 90 minuts addicionals durant la nit de cap d’any.
A mode de resum, l’horari màxim de tancament per Cap d’Any és el següent:
-Bars, restaurants, bars-restaurants i bars musicals: Tancament a les 4:00 de la matinada. – Cafès-teatres i cafès-concert: Tancament a les 6:00 de la marinada.
-Discoteques, sales de ball i sales de festa: Tancament a les 7:30 de la matinada.
També cal fer l’avís a les persones que es reunien per celebrar les campanades de Cap d’Any a la Plaça del Mercat, que la festa que s’hi celebrava aquest any no està previst portar-la a terme.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació