I després

3 NOTÍCIES D’ACTIVITATS DE NADAL

Compartiu aquesta història

EL GANXÓ PARC FUNCIONA A BON RITME
Continua la bona assistència al Ganxó Parc de Sant Feliu al pavelló de La Corxera que continuarà actiu els dies 30, 31 de desembre, 2 i 3 de gener en horari: de 10.30 a 13.30 h. i de 17 a 20 h. *El 31 de desembre només horari matí.
Durant tots els dies del parc els nens poden gaudir de les següents activitats: Ludoteca, inflables, tallers de manualitats, taller de maquillatge, zona d’esports, llits elàstics, zona de videojocs, circuit de BMX.
A l’espai multi activitat es trobaran: Els dies 30 i 31: Inflable porter. Els dies 2 i 3: Rocòdrom.
Dinamitzacions: El dia 2, a les 11 h. cloenda del 2n curs de màgia a càrrec dels alumnes del curs i de l’Il·lusionista Xevi. Durant tota la tarda, activitat organitzada per l’Assoc. de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols. A les 18 h. Actuació infantil.

500 GANXOPARC

 

A PUNT LA SANT SILVESTRE GANXONA 2015 A SFG
El proper dijous, 31 de desembre se celebra la cursa popular de Sant Silvestre el dia 31 de desembre de 2015 oberta a la participació, organitzada per l’Aquàtic Club xaloc.
Lloc: Rambla Vidal-Passeig
Insrcipcions: 17h a 17:45h.
Sortida a les 18.00 h.
Distància: 4,4 Km / 8,8 Km.
Inscripció: 5 €. Menors 12 anys gratuït.
Xocolatada per a tothom i rifa final
També s’hi pot participar com a voluntari. Horari de muntatge de circuit: 17 h.

500 SANT SILVESTRE

 

PRIMER BANY DE L’ANY A SANT FELIU: “TOTS A L’AIGUA!”
Una vegada més el Centre Excursionista Montclar i l’Àquàtic Club Xaloc conviden a tots els ciutadans al primer bany de l’any 2016, una convocatòria per a centenars de valents que cada any s’acosten a la platja del davant per desafiar les baixes temperatures (que caldrà veure si són tan baixes com en anys anteriors o suaus com en les darreres setmanes).
El repte comença a les 13h, s’espera l’assistència de tots els ciutadans per participar en l’activitat “Tots a l’aigua”, una forma original de donar la benvinguda al primer dia de l’any amb una remullada festiva a la platja, a l’alçada de l’Ajuntament.

500 BANY

 

 

 

 

El més llegit

I després