I després

PRESENTEN UNA NOVEL·LA A LA BIBLIOTECA

Compartiu aquesta història

El proper divendres, 20 de setembre, a les 7 de la tarda a la Biblioteca Octavi Viader de Sant Feliu es farà la presentació del llibre de l’escriptor equatorià, resident a Sant Feliu, Henry Govani Aguiar Sanchez, una novel·la contemporània fantàstica que porta el títol de “De Luz o de Tinieblas. Revelaciones”.
En la seva sinopsi el propi autor ens refereix que en Jonatán, un dels protagonistes buscava sentit a la seva turmentada existència que contenia passatges als quals no hi trobava explicació i, al costat del seu germà Víctor, vol descobrir qui és en realitat. Enfront de l’aguait demoníac que pateixen des de la seva infantesa cada pas, decisió i acció compta per poder continuar o per començar de zero i alliberar-se dels seus turments entre els quals hi apareix la seva estimada a la qual no coneix però sí que sent la seva fragància i el tacte de la seva pell.
El seu autor va néixer l’any 1975 en una petita localitat d’Equador dedicada al conreu i va recalar a Catalunya l’any 2006. Combina la literatura amb la pintura, de la qual és un gran entusiasta i s’ha pogut veure alguna exposició a la sala de l’Aroma de la Plaça del Mercat on hi tornarà a exposar el mes de novembre.
També té altres inquietuds i projectes en marxa com un de programat amb l’Asociación Solidaria Iberoamericana i el CoWorking Lloret, pel mes d’octubre a Lloret de Mar consistent en un esdeveniment d’integració multicultural que té la intenció de potenciar les arts i les activitats culturals com a elements representatius d’una societat on conviuen diverses cultures que es van enriquint mútuament.

179109_195140517315210_1704617997_n

El més llegit

I després