I després

PLATJA D’ARO DEDICA UN NOU FESTIVAL GRATUÏT AL “SURF ROCK”

Compartiu aquesta història

El surf-rock instrumental ha estat, des dels seus mítics orígens a les platges californianes dels anys seixanta, un gènere d’audiències reduïdes però molt fidels, que de tant en tant s’amplien quan Tarantino fa arqueologia musical en alguna de les seves bandes sonores.
Segons informa El diari El Punt, per demostrar que aquest és un estil molt viu i amb grans grups tant en l’àmbit nacional com en l’internacional, l’associació Arocinema ha organitzat per dissabte, junt amb l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, la primera edició d’un festival de surf-rock, gratuït i a l’aire lliure, batejat amb el nom de FestiSurf Costa Brava i que tindrà lloc a la platja de Riuet (sector Ridaura), de les vuit del vespre a les dues de la matinada. El cartell inclou quatre grups i Dj Q i hi haurà servei de bar i venda de roba vintage a càrrec de Flamingos Girona. El festival s’obrirà amb els palafrugellencs 13th Magic Skull, que, després d’haver guanyat el concurs Proyecto Demo de Radio 3, que els va permetre tocar en el Festival de Benicàssim, entraran a gravar el mes vinent el seu disc de debut als Ultramarinos Costa Brava, de Sant Feliu de Guíxols, amb Santi Garcia. La representació catalana es completarà amb els cadavèrics i infal·libles Los Tiki Phantoms.
Després actuaran Lost Acapulco, pioners de l’escena surf de Mèxic DF, en actiu des del 1996 amb el seu còctel de surf, twist, rock & roll i iconografia de la sèrie Z i de la lluita lliure mexicana. Tancaran el festival els madrilenys Los Coronas, tot un referent mundial de la surf music, que en el seu nou EP, El extraño viaje, adapten temes de Triana, Cecilia, Muse i els Stones.

El més llegit

I després