I després

Presentat el segell commemoratiu de l’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme dedicat a Sant Feliu

L'acte, que s’ha avançat respecte a d'altres anys, ha iniciat la preparació de totes les activitats de l’entitat per aquest any

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’ha presentat a l’oficina de Correus de Sant Feliu de Guíxols el segell commemoratiu de la 34a. Exposició Filatèlica i Col·leccionisme que se celebrarà a la nostra ciutat al setembre i que inclourà diverses activitats associades que s’allargaran durant l’any.

La presentació s’ha fet abans del que és habitual i aquest any, com a novetat, el segell està dedicat a la ciutat de Sant Feliu. Consisteix en una imatge a vista de dron, realitzada per Salvador Sabater, de la punta del port de la ciutat. El lema és ‘Sant Feliu de Guíxols, pilar de la Costa Brava’. Amado Sàbat, president de l’entitat, explica com s’ha gestionat aquesta nova peça postal.

El regidor de Cultura, Alexis Cubó, destaca que és molt important que es faci difusió de la ciutat també en iniciatives com aquesta.

Un cop presentat el segell commemoratiu, l’entitat treballarà en totes les activitats previstes els propers mesos a Sant Feliu, des de la temàtica relacionada amb el segell i per tant, amb la nostra ciutat.

La primera de les propostes serà la històrica trobada de plaques de cava al mes de juny. Des de l’entitat, expliquen que una de les novetats d’aquest any és la possibilitat de crear la primera fira de col·leccionisme de la ciutat, que se sumaria a les propostes ja consolidades dins les activitats de l’associació.

Imatge del segell commemoratiu de l’edició del 2024

El més llegit

I després