I després

Alumnes de quart d’ESO de l’INS Sant Feliu presenten la coreografia grupal del projecte Five Days To Dance

L’activitat està dirigida a les famílies dels alumnes i docents del centre i es podrà veure a les 8 del vespre al teatre

Compartiu aquesta història

Alumnes de quart d’ESO de l’Institut Sant Feliu de Guíxols presenten aquest vespre a les 8, al teatre, la coreografia grupal resultant dels cinc dies en què han treballat amb la companyia LooPERS dins el projecte ‘Five days to dance’.

Aquesta iniciativa es basa en l’experiència acumulada en diversos països pels coreògrafs Wilfred Van Poppel i Amaya Lubeigt en projectes de dansa i teatre comunitaris. Van Poppel afirma que “si les persones poden ballar juntes, també poden conviure juntes”. Ens parla de la iniciativa a la nostra ciutat el director de l’institut, Xavi Río.

Aquesta activitat està relacionada, cada any, amb diverses temàtiques com els drets humans o la convivència. En aquesta edició s’ha triat la sostenibilitat com a tema base i durant l’actuació es podran veure representades des de tempestes, al canvi climàtic,  passant per la sequera.

Des de l’institut expliquen que per a molts dels alumnes és “la primera experiència amb la dansa i el teatre i amb la consciència del treball amb el cos i la seva capacitat d’expressió artística”. També destaquen que “és un enfocament de l’art nou, fer-los protagonistes de les seves capacitats expressives i comunicatives”.

El més llegit

I després