triptic_viure_en_democracia_2019_05

PRESENTACIÓ DELS ACTES DE COMMEMORACIÓ “VIURE EN DEMOCRÀCIA, SANT FELIU DE GUÍXOLS, 1979-2019” EL DIMARTS 2 D’ABRIL A LES 7 DE LA TARDA A L’AJUNTAMENT

Aquest proper dimarts 2 d’abril, a la Sala de Plens de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, tindrà lloc la presentació dels actes de commemoració Viure en democràcia. Sant Feliu de Guíxols, 1979-2019.

Segons explica el regidor impulsor de la iniciativa, Josep Melcior Muñoz, aquesta s’ha realitzat en els darrers mesos i ara es concreta en la celebració dels 40 anys d’eleccions democràtiques amb aquesta presentació.
En l’acte d’aquest dimarts es presentaran els treballs de recerca que s’han realitzat en aquest camp i també les activitats que es faran a partir d’ara.

Hi intervindran el director de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, Joaquim Nadal; el professor del Departament de Geografia de la UDG, Joan Vicente i el llicenciat en Història i Graduat en Geografia, Arnau Camps.

Muñoz recorda que aquesta presentació servirà d’inici del ventall d’activitats que estan previstes a Sant Feliu dins aquesta commemoració, que tindran com a element central, al mes de juny, una exposició que recollirà la feina feta i on es podrà visualitzar què ha passat a Sant Feliu en aquests 40 anys.

Dins d’aquest procés s’ha fet també el recull d’una quarantena d’entrevistes de testimonis que es concentraran en dos documentals.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació