I després

Presentació del nou número de la revista “Milfulls” i del concurs de receptes de temporada

Compartiu aquesta història

Segons informa teleprensa.es, el passat dissabte 18 de juny, el Mercat Municipal de Sant Feliu de Guíxols va acollir la presentació del sisè número de Milfulls, la revista dels mercats municipals de les comarques gironines. La publicació va ser presentada per Pilar Mundet, diputada delegada de Comerç de la Diputació, per Juanjo García, regidor de Promoció Econòmica de Sant Feliu de Guíxols, i per Maria Àngels Bretones, presidenta de l’Associació de Comerciants Centre Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

L’edició d’aquest número coincideix amb l’arribada de l’estiu, i per això està dedicat als àpats estiuencs. Amb l’original fórmula “El mercat aquest estiu ens parla de…”, cadascun dels mercats de la Xarxa de Mercats Municipals de les comarques de Girona hi explica les virtuts d’un aliment característic i en proposa una recepta típica.

La secció “Cuina i Salut”, que té el suport de l’Associació Catalunya contra el Càncer, analitza les diferències i semblances entre tres conceptes: menjar per plaer, alimentar-se i nutrir-se. L’article adverteix de la necessitat que la població estigui àmpliament informada sobre hàbits alimentaris saludables per evitar desequilibris nutricionals.

Aquest número de la revista Milfulls també conté els apartats “Petit Xef”, amb una recepta perquè els més menuts puguin cuinar-la amb l’ajut d’un adult; el “Gastronari”, un petit diccionari amb l’explicació de paraules i expressions del llenguatge gastronòmic; “El lector pregunta”, amb preguntes de la gent del mercat, i “La Xarxa al dia”, una secció que inclou les principals notícies relacionades amb la Xarxa de Mercats.

Milfulls és una revista que es publica quatre cops a l’any coincidint amb l’inici de les estacions. Està editada per la Diputació de Girona i la Xarxa de Mercats Municipals de Girona, i té per objectiu promoure els mercats gironins, els seus productes i els seus protagonistes. Els continguts són redactats per Pep Nogué, i es reparteix gratuïtament als nou mercats que pertanyen a la Xarxa de Mercats Municipals de Girona (Girona, Salt, Olot, Roses, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Portbou i Palafrugell). Té un tiratge de 15.000 exemplars.

Concurs de receptes de temporada

A banda de la revista, Pilar Mundet va presentar també el concurs de receptes de temporada, una iniciativa que vol promoure l’aportació de coneixements culinaris dels ciutadans. El concurs està organitzat per la Xarxa de Mercats Municipals de Girona i l’empresa de productes de cocció Castey.

El més llegit

I després