Platja d’Aro acull la 16 edició de l’Estada Internacional de Dansa

Segons informa el DDG, Platja d’Aro serà enguany, per primera vegada, del 2 al 6 de juliol, la seu de la 16a Estada Internacional de Dansa, un projecte que ha esdevingut un referent en el món de la dansa, tant a nivell nacional com internacional, obert a professionals i amateurs de les diferents disciplines de la dansa. L’Estada acull a ballarins d’arreu del món per treballar conjuntament en la formació, la creació i l’exhibició de la dansa.
El programa de formació inclou la dansa contemporània, el jazz, la coreografia, els aspectes pedagògics i les eines necessàries per treballar la dansa actual. L’estada està organitzada per Interdansa Associació amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Durant quatre dies, professors de prestigi internacional oferiran classes de dansa i ioga, coreografia, dansa contemporània i jazz. L’Estada tindrà enguany com a docents a Lynn Simomson i Laurie De Vito, de Nova York, Erica Gionfriddo, de Santa Fe i Alan Arnett, de Virginia. Els interessats poden fer la inscripció online a la web www.interdansa.org amb uns preus que oscil·len dels 30 als 180 euros, en funció del nombre de classes escollides.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació