I després

Troben un cadàver al pis de Sant Feliu de Guíxols incendiat el passat dijous

Compartiu aquesta història

Tal i com informàvem fa dies, un pis de la tercera planta del carrer Sant Pere 16 de Sant Feliu de Guíxols, es va incendiar el passat dijous i en principi no es va trobar cap víctima al apartament. Es va haver de desallotjar nou persones amb una grua de l’ajuntament que servia per fer les tasques de podar els arbres, ja que els camions dels bombers no passaven degut a que el carrer és molt estret.

Aquesta setmana es va comença a fer els treballs de retirada de la runa del pis. En el lavabo havien caigut unes plaques de guix del sostre, els operaris es van trobar amb la sorpresa quan en retirar aquestes plaques van descobrir un cos calcinat.

La primera inspecció apunta fins ara com a “cos desconegut” que es tracta del cos d’un noi jove.

Els Mossos, que s’han fet càrrec de la investigació, treballen amb la hipòtesi que la víctima pot ser l’inquilí del petit apartament, un noi que anomenen Jhony, i que és prou conegut de la policia.

Ahir mateix un familiar de Jhony es va adreçar a la policia per demanar que el busquessin ja que feia dies que no tenien noticies. Altres testimonis, asseguren que el van veure passejar per una plaça de la ciutat el mateix dia de l’incendi.

El cos ha estat traslladat a ‘Institut de Medicina Legal de Girona i avui els forenses li faran l’autòpsia per intentar determinar si va morir asfixiat pel fum, si va morir cremat o si ja era mort quan les flames el van tocar. Caldrà comprovar també si el cos presenta cap indici de mort homicida i fer les proves pertinents de cares a la identificació, ja sigui a través de mostres d’ADN, a través de l’anàlisi de la dentadura o de les empremtes en el cas que el foc no hagués destruït la pell dels dits.

El més llegit

I després