I després

El futbol base del Guíxols ampliarà equips per donar cabuda a més nois

Compartiu aquesta història

Després que l’Escola de Futbol Sant Feliu va deixar de ser el filial de l’equip del Guíxols per passa a ser-ho del Vilartagues C.F., l’A. D. Guíxols va decidir, la temporada passada, crear el seu planter amb quatre equips.

Aquesta nova temporada, l’equip blaugrana, vol ampliar a 9 o 10 equips el seu futbol base per proveir la plantilla del primer equip.

La preinscripció està adreçada a nois amb edats compreses entre els 4 i el 19 anys pels equips des de prebenjamins fins a juvenils.

Per fer aquesta preinscripció cal descarregar-se aquest full i omplir les dades. Amb el full omplert cal adjuntar una fotografia mida carnet, fotocòpia de DNI o llibre de família, fotocòpia de la targeta sanitària i un certificat de revisió mèdica expedit pel centre col·laborador del club, el preu és de 100€ anuals, amb aquest preu entra l’equipament d’entrenament, xandall, assegurances, etc.

Des del 10 i fins el 20 de juliol al camp Josep Sunyer i Arxer, els dilluns i dijous de 6 a 7.30 hores podreu entregar el full d’inscripció i/o rebre més informació.

Veu Alonso Vega – coordinador del Futbol Base del A.D.Guíxols:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/alonso_guixols_futbolbase.mp3]

El més llegit

I després