I després

Presentació de la primera fase del Projecte Educatiu de Ciutat – Educació 360

Aquest dimarts a les 7 de la tarda a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues, s’ha fet la presentació de la primera fase del Projecte Educatiu de Ciutat - Educació 360.

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts a les 7 de la tarda a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues, s’ha fet la presentació de la primera fase del Projecte Educatiu de Ciutat – Educació 360.

Hi han assistit Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols; el regidor d’Educació, Salvador Calabuig; el Doctor en Història, catedràtic d’institut i inspector d’educació, Luis Monjas; diverses autoritats i membres de tots els sectors educatius i entitats ciutadanes relacionades amb l’educació.

L’acte ha anat a càrrec de Quim Brugué, Doctor en Ciència Política i de l’Administració i Sheila González, Doctora en Polítiques Públiques i Transformació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona.

► L’Educació 360, educació a temps complet, és un projecte per al nostre municipi que es vertebra en 4 eixos fonamentals:

► La connexió dels diversos agents educatius que treballen al territori.

► La connexió de tots els aprenentatges que es donen en els diferents temps i espais lectius i no lectius.

► La promoció d’ itineraris d’aprenentatge personalitzat, que connecten el dins i fora escola.

► L’aprenentatge entès com un procés que s’esdevé al llarg de la vida, que implica i connecta totes les etapes del nostre cicle vital.

Segons explica el regidor d’Educació, Salvador Calabuig, “A Sant Feliu necessitem saber quines son les polítiques educatives que hem de fer en els propers 10 anys, per això cal un gran pacte educatiu de ciutat en el que hi participin a part de mestres, professors, pares, tècnics en educació i partits polítics, també entitats i associacions que fan serveis educatius, de formació, tant esportives, com de lleure o culturals”.

Calabuig afegeix que “l’educació és cosa de tots i per això l’hem de decidir entre tots i com més clar tinguem el que volem, més bé anirem per l’educació d’aquesta ciutat’”.

El més llegit

I després