Marc Vidal, que substitueix Joan Boada com a cap de llista d’ICV-EUiA per Girona a les pròximes eleccions, farà la presentació de la candidatura i del programa ecosocialista el 2 de novembre  a les 20h a la biblioteca municipal.

Professor de secundària a Palafrugell, Vidal va  encapçalar la llista més votada a les municipals a Regencós, el municipi on viu. Des de juny passat  ha  agafat el relleu de Joan Boada com a president d’ICV a les comarques de Girona. Boada és ara el cap de la campanya a les eleccions al Parlament.

En la llista d’iCV-EUiA hi figuren dos guixolencs, Laura Agüera i Riera i Salvador Sánchez Ardid.

Salvador Sánchez, 48 anys, és treballador del sector del suro. Nascut a Barcelona, actualment ocupa la secretaria intercomarcal de construcció i fusta de les comarques de Girona al sindicat CC.OO. i també te el càrrec de coordinador local d’EUiA a Sant Feliu de Guíxols.

Laura Agüera, 31 anys, és filla de Manuel Agüera, un dels veterans del PSUC i d’ICV a Sant Feliu. Llicenciada en Dret per l’UdG, té despatx a Girona  i està adscrita al torn d’ofici i assistència al detingut. És membre de les comissions de Drets Humans i de Violència de Gènere del Col·legi d’Advocats de Girona. Està esperant la seva primera filla d’aquí a poc temps.