I després

“El Safareig” dobla el nombre d’exemplars

Compartiu aquesta història

L’èxit i l’acceptació del primer número de “El Safareig”, aparegut l’estiu passat, va motivar la Comissió de participació ciutadana del Pla de Barris de Sant Feliu a doblar-ne la tirada. “El Safareig” és una eina de participació del veïnat del Pla del Puig i Eixample de Llevant en la difusió de la identitat del barri, del seu passat i de les persones qui viuen i treballen.

Aquest número d’octubre se centra en les activitats culturals que bullen sota una pell aparentment silenciosa. La música, amb el segell “gravat a San Feliu de Guíxols” de l’estudi “Ultramarinos Costa Brava” o amb el primers èxits de “Please wait” és un dels projectes principals que mouen el jovent del barri. La segona pàgina estrena la col·laboració del dibuixant Carles Piqueras, que hi ha traslladat una nova tanda de personatges , els “Serrans i Jurioles del barri”en clau de caricatura.

També hi podem trobar els esforços del Pla per promoure l’activitat econòmica, amb l’ambiciós objectiu d’aconseguir que un clúster d’empreses tecnològiques és radiqui en un antic taller de fusteria d’alumini.

“Fem memòria”, l’espai dedicat a la història del barri, fa repàs de l’art de cosir a Sant Feliu on el darrer sastre es va retirar anys enrere. “L’estenedor” és on és posen en evidència els detalls que componen la pell d’una ciutat i on els lectors poden penjar les seves queixes, suggeriments i iniciatives.

La contraportada es dedica a Ferran Cullell, pianista i professor de música, amb un llarg recorregut internacional, ara a Washington, on no hagués arribat sense el mestratge de la seva tia Núria, que va introduir el sistema Suzuki a Espanya.

“El Safareig” es pot aconseguir gratuïtament a tots els establiments comercials del barri del Puig i Eixample de Llevant i a llibreries, papereries,estancs i centres públics de la resta de Sant Feliu. També el trobareu al web de l’ajuntament dins l’apartat del Pla de Barris.

 

El més llegit

I després