I després

Es prorroga l’exposició de Piqueras al Monestir

Compartiu aquesta història

L’exposició “Serrans i Jurioles. 21 retrats guixolencs” del pintor guixolenc Carles Piqueras, es prorroga fins el 8 de desembre després de la bona acollida que li ha dispensat tant el públic que hi ha anat expressament com també el derivat d’altres exposicions com la de l’Espai Thyssen.

La prorrogació també ha estat possible atès que les obres que s’han de realitzar a la quarta planta del Monestir no començaran fins a principis de l’any 2013 per tal d’adequar una sala de convencions i el Museu de la Medecina de Catalunya que han de complementar les obres ja realitzades en altres espais com el Palau de l’Abat.

La crítica dels visitants ha estat totalment positiva en el reconeixement del treball i en la precisió dels retrats realitzats amb llapis de grafit dels 21 personatges de Sant Feliu que Piqueras va escollir per fer aquesta col·lecció insòlita a la Ciutat.

En aquests moments s’està treballant en el llibre que es deriva d’aquest treball en el qual hi ha participat l’escriptor cristinenc, Joaquim Pijoan que s’ha encarregat d’entrevistar-se amb cadascun dels protagonistes amb els quals ha dissenyat un altre perfil complementari que acompanyarà els retrats dels “serrans i jurioles” que romanen exposats.

S’està treballant per tal que la publicació, en la qual s’ha demanat la col·laboració de l’Ajuntament i de la Diputació de Girona, s’espera que es pugui presentar i posar a la venda als establiments guixolencs per les dates de Nadal.

 

El més llegit

I després