Càritas Diocesana de Girona celebra del 7 a l’11 de novembre, la setmana del voluntariat per als projectes educatius amb unes jornades de portes obertes per a totes aquelles persones que vulguin provar de fer de voluntaris per un dia.

El programa treballa per la igualtat d’oportunitats en el sistema educatiu, de forma complementària a l’escola. S’atenen a infants i adolescents pel seu desenvolupament integral des de la vessant personal, escolar, familiar i social. Es treballa en coordinació amb els centres escolars i amb una atenció preferent a les seves famílies.

Actualment, el programa Educatiu està format pel Servei d’Intervenció Educativa (SIE) del Projecte d’Acompanyament a l’Escolaritat (PAE), destinat a estudiants d’ESO;  i el projecte Fes+ , adreçat a joves que estiguin cursant estudis Post-Obligatoris.

Eulàlia Bofill, cap del programa educatiu de Càritas, explica que “amb aquesta acció, es vol atreure a persones de més de 18 anys sensibilitzades en el col·lectiu i també donar a conèixer a la societat com des de les diferents accions educatives es dóna suport als infants i joves, amb la finalitat de treballar els hàbits, les actituds, els coneixements i les habilitats, i això els ajudi a tenir èxit en el seu procés educatiu i social”.

Les Jornades de Portes Obertes de l’Agrupació de Càritas SFG – Vall d’Aro es portaran a terme aquest dijous dia 10 de novembre i divendres dia 11 de novembre, d’11 h a 13 h al local de Càritas SFG – Vall d’Aro, situat a la Plaça Gaziel, 1r. Baixos de Sant Feliu de Guíxols. S’explicaran els projectes que actualment es duen a terme a la Càritas de la subcomarca, centrant-se en els projectes educatius, que cada vegada són més presents als municipis d’aquest àmbit.

Des de l’entitat s’encoratja a totes aquelles persones interessades que s’animin i s’hi apropin.  Poden contactar amb la tècnica coordinadora de l’àmbit educatiu de la Vall d’Aro, telèfon: 972 32 17 82, correu: santfeliu@caritasgirona.cat o al web: www.caritasgirona.cat