I després

EXTRAORDINARI CONCERT D’ALÍCIA CALZADA

Compartiu aquesta història

Alícia Calzada va aconseguir ser profeta a la seva terra, tot presentant el seu darrer disc “Homenatjant”, a Sant Feliu de Guíxols, amb una platea teatral plena. Era un desig de la cantant: estrenar el disc -“el fillet”, com va dir al concert- a casa seva, a la seva ciutat.

El teatre Narcís Masferrer, en una tarda humida de tardor, va vibrar amb les cançons triades per Calzada. Es tractava de seguir el rastre de cançons interpretades per cantants masculins des dels anys 60 a 80, des de Joan Manuel Serrat, Pablo Milanés, Joaquín Sabina, Josep Maria Bardagí, Lucio Dalla, Alberto Cortez o Lluís Llach (amb una peça del qual va tancar l’espectacle, Amor particular, dedicada al públic).

La cantant guixolenca, vestint un vermell encès, va estar brillant en aquesta aventura musical, acompanyada de Nito Figueras i altres músics que li embolcallaven la veu, amb piano, baix, bateria i clarinet-saxo (a banda de Nito Figueras l’acompanyaven Rubén Berengena Sidera, Manel Vega i Pep Poblet) .

Un escenari senzill, amb projeccions puntuals, posaven un to màgic a la vetllada. La cantant, a la qual se la veia emocionada, contenta i molt entregada al públic, va tenir grans aplaudiments; fora de concert va compartir l’experiència una bona estona amb els assistents, al vestíbul del teatre.

El més llegit

I després