Després que el 20 de desembre de 2014 la Marató de Sang es va celebrar a Las Vegas i anteriorment a l’Ajuntament, en l’edició d’aquest 2016, que se celebrarà el 10 de desembre, tornarà al Pavelló Municipal d’Esports de La Corxera.

Edició rere edició s’ha comptat amb actuacions, activitats, espai infantil, i molts obsequis i sorpreses ens han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar i un any més, Sant. Feliu de Guíxols la tornarà a acollir.

Per tal de preparar la Marató 2016 i organitzar la vetllada entre les entitats, associacions i colles es convoca a tots els representants dels col·lectius per aquest dijous 10 de novembre a les 19:00 h. al Monestir de Sant Feliu.

Els responsables de Donadors de Sang de Girona han anunciat que donaran totes les facilitats “ i tornarem a viure la Marató en un ambient festiu, amb tota mena d’activitats, actuacions, sorteigs i regals, espai infantil, un refrigeri especial, etc.

Com sempre, hem buscat un espai cèntric i comptarem amb un ampli desplegament de mitjans per fer palesa la importància de la Marató, que és una oportunitat per fer un gest altruista d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més”.

Amb la carta enviada a les entitats, “tan el Banc de Sang i Teixits com l’Ajuntament de San Feliu de Guíxols, l’Associació de Donants de Sang de Girona i la Creu Roja de Sant Feliu_Vall d’Aro animen a la participació, ja sigui donant sang, fent difusió a tots els socis, amics i familiars o proposant alguna activitat.