I després

Portes obertes a la reformada Escola Municipal de Música

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 16 de juny, a les 12 del migdia, se celebrarà l’acte protocol·lari de mostrar el resultat de les obres de reforma de l’Escola Municipal de Música després de Des del mes de juliol passat s’han realitzat les obres, molt necessàries per l’aspecte que presentava l’edifici històric del carrer Capmany.

L’equipament renovant restarà obert, tant dissabte com diumenge, per tal de poder visitar els nous espais. Concretament, el dissabte serà de 12 a 13h (s’obrirà una estona abans de les 12) i de 18 a 20h, i el diumenge de 11 a 13h.

Es podrà visionar l’exposició de fotografies anomenada “Instrumental”, de Bergantí Studio, pel recinte i és probable que hi hagi audicions puntuals d’alumnes de la pròpia escola.

Les obres executades per l’empresa Calam Tapies Construccions SL, sota les ordres de l’arquitecte Josep Ferrés Marcó, tenen un cost de 418.000 euros i es varen iniciar el juliol de 2011. Mentrestant, els alumnes han fet classes a l’escola l’Ardenya.

Entre altres millores, la reforma integral de l’Escola Municipal de Música del carrer Capmany aporta la creació d’un nou auditori per a concerts reversible, amb vista al pati. S’han restaurat les façanes, es va fer l’enderroc d’envans per tal de variar les distribucions, s’han restaurat les torres del pati, s’ha instal·lat un ascensor, nova caldera, paviment, sostres i escales adaptades a la normativa així com la fusteria, insonorització, sanitaris i pintura..

Tot i que s’havien previst dues fases d’execució, finalment, l’Ajuntament va aconseguir que es pogués fer en una sola per tal de no provocar interrupcions al calendari escolar..

El més llegit

I després