Cal recordar que a partir d’aquest divendres, dia 15 de juny i fins el 15 de setembre ha entrat en funcionament, de dilluns a diumenge, la Zona Blava de la barana del Passeig , Jardins Juli Garreta i Platja de Sant Pol .

Tanmateix l’aparcament de La Corxera i Horta d’en Palahí també entraran en funcionament pel mateix període.

Per fer la tramitació d’accés gratuït dels residents a La Corxera i Horta d’en Palahí, us podeu apropar amb el cotxe a La Corxera, per realitzar les gestions, i, concretament, a la caseta de l’entrada de 9h a 15h de dilluns a divendres .

La documentació que cal aportar és la següent:

–         L’ original del permís de circulació.

–         La còpia o l’original del  DNI del titular del permís de circulació.

–         L’original de rebut de pagament de l’impost de vehicles a Sant Feliu de Guíxols o document bancari acreditatiu del pagament.

–         La tarja del pàrking ( de color blanc-  retolat el nom de Dornier) que va utilitzar l’any passat, en cas de no posseir la tarja, només es lliurarà una de gratuïta a aquelles persones que no l’han tinguda mai, la resta  hauran de pagar la quantitat de 12.-euros .

Recordeu que els vehicles  que podran estacionar als aparcaments són: els turismes, els vehicles mixtos fins a 3.500 Kg., els derivats del turisme ( vehicles  comercials ) i els ciclomotors de tres i de quatre rodes.