I després

Porta Ferrada presenta demà el seu cartell

Compartiu aquesta història

Ho farà en una roda de premsa al Monestir de Sant Feliu. Tot i que ja es coneixen alguns dels principals noms de l’edició 61 del festival, demà serà quan es donarà a conèixer tot el cartell d’actuacions d’aquest estiu a la ciutat.

A quarts de 10 començarà la roda de premsa que es podrà seguir en directe pel facebook de Ràdio Sant Feliu i que posarà damunt la taula la majoria de noms d’aquesta edició del festival guixolenc.

De moment ja se saben alguns dels noms principals com ara Niña Pastori, Ludovico Einaudi, Jorge Drexler, Blaumut o Fangoria, però encara queden descobrir alguns dels pesos pesants del cartell d’enguany. De moment tots els noms coneguts actuaran al Guíxols Arena o al teatre i falta saber els protagonistes de les actuacions al port.

El festival va celebrar l’any passat el 60è aniversari. Una celebració, però, que s’allargarà tres anys, en els que es vol posar de manifest l’evolució i la importància que ha tingut el certamen des del seu naixement i fins ara, on s’ha convertit en referència dels festivals musicals a Catalunya.

Coneixerem el cartell complet del Porta Ferrada just la setmana que, com ja és habitual, es farà la promoció del descompte especial del 20% per la compra presencial d’entrades a qualsevol dels espectacles del festival.

La promoció es farà del 6 a 9 d’abril per a compres presencials a l’Oficina de Turisme de la ciutat o a Can Solés.

El més llegit

I després