I després

Nota del PSC de SFG: “Acte de presentació de Josep Melcior Muñoz Ayats com a candidat del PSC a l’alcaldia per a les properes eleccions municipals de Sant Feliu de Guíxols”

Compartiu aquesta història

Nota del PSC de SFG: “Acte de presentació de Josep Melcior Muñoz Ayats com a candidat del PSC a l’alcaldia per a les properes eleccions municipals de Sant Feliu de Guíxols”.

L’agrupació local de PSC de Sant Feliu de Guíxols presentarà al seu candidat a les properes eleccions municipals Josep Melcior Muñoz el proper 5 d’abril al Centre Cívic Vilartagues a les 19’30h. L’acte estarà presentat per la tinent d’alcalde Laura Serrano Gálvez i hi participarà el qui va ser alcalde de Terrassa i primer secretari del PSC, Pere Navarro.

Josep Melcior Muñoz i Ayats va ser proclamat per unanimitat candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols per a les properes eleccions municipals a la sessió extraordinària de l’assemblea local de PSC de Sant Feliu de Guíxols.

En els darrers 8 anys ha sigut primer Tinent d’Alcalde de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, i ha estat un dels impulsors de la gran transformació que s’ha produït a Sant Feliu de Guíxols en els darrers 8 anys. En aquest sentit, Josep Melcior Muñoz s’ha destacat per la seva solvència, la dedicació a la ciutat i la defensa d’un model de ciutat més just i més cohesionat.

El PSC de Sant Feliu de Guíxols ha escollit Josep Melcior Muñoz per continuar aquesta tasca excepcional que s’ha dut a terme des de l’ajuntament.

El més llegit

I després