Platja d’Aro té a punt el pla per ampliar terrasses de bars sobre zones blaves

Segons informa El Punt Avui, el govern de Castell-Platja d’Aro (CiU-PP) ja ha decidit la manera d’ampliar les terrasses dels bars i restaurants del tram central de l’avinguda s’Agaró de Platja d’Aro –entre la plaça Doctor Trueta i el carrer de l’Església–. Els propietaris dels establiments que hi estiguin interessats podran ocupar la secció de calçada dels estacionaments de zona blava, de manera que les terrasses creixeran cap a la franja de vorera que fins ara quedava lliure fins a la vorada i bona part del carril.

La regidora de Via Pública, Dolors Guirado, destaca que la mesura servirà, alhora, per eixamplar una mica –dels 2,40 fins als 3 metres– la zona de pas per a vianants. En dies de màxima activitat o botiga al carrer, per exemple, l’aglomeració de gent i les terrasses dificultaven el pas per les voreres. “Ara serà més fàcil circular-hi amb un cotxet o amb cadira de rodes”, destacava Guirado.

Altres grups municipals havien expressat dubtes sobre el fet que les terrasses quedin a tocar dels carrils de circulació. Guirado, però, defensa que es col·locaran plataformes metàl·liques fàcils d’instal·lar i netejar, i un seguit de jardineres d’acer Corten com a barrera física.

La previsió de la regidora és que per Sant Joan ja hi hagi les primeres terrasses adaptades, i pel que fa a la pèrdua de places de zona blava, que xifra en “un màxim de 50”, avança que es podrien recuperar a l’actual aparcament triangular que hi ha al costat del pavelló.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació