I després

Els propers 18, 19 i 20 de maig 4a edició de la Costa Brava “Xtrem Running”

Compartiu aquesta història

Segons informa guiaderoses.net, la 4a edició de la Costa Brava “Xtrem Running” que es portarà a terme els propers 18, 19 i 20 de maig, compta amb un recorregut de 135 km.

La “Xtrem Running” ofereix als seus participants una vivència irrepetible. Els convida a exercitar un esport apassionant, combinat amb un esperit de superació i sacrifici, que durant uns dies els permetrà sentir- se totalment lliures.

La 4a edició de la Costa Brava “Xtrem Running” compta amb un recorregut de 135 km -que va de Blanes a Portbou – dividit en tres etapes. Gairebé tot l’itinerari respecta el GR92, exceptuant algun tram que s’ha desviat perquè sigui més atractiu. Es passa per parcs naturals, rius, cales, runes i pobles amb encant.

La primera etapa de la Costa Brava “Xtrem Running” és un regal per als sentits ja que passa pels tres jardins botànics de la comarca de la Selva.

L’itinerari comença a Blanes. resseguint el mar fins arribar als camins de ronda de Lloret de Mar, on es segueix arran de costa per arribar al tram més dur i més autèntic de la primera etapa on els corredors es posen realment a prova. L’etapa finalitza a la vila medieval de Tossa de Mar.

La segona etapa de la cursa transcorre al Baix Empordà. És l’etapa on realment s’aprecia què és la Costa Brava. Comença a Sant Feliu de Guíxols pel camí de ronda més atractiu: un tram de cales i platges espectaculars. Passa per Sant Antoni de Calonge i Palamós, per arribar al tram de la Fosca i Cap Roig, on també gaudirem del seu jardí botànic. Tot per penya-segats fins a Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu. Aquest any la cursa segueix, bordejant tot el cap de Begur, fins la Gola del Ter a Torroella de Montgrí.

La tercera etapa de la Costa Brava “Xtrem Running” és naturalesa en estat pur, i transcorre per l’Alt Empordà. Es surt des de Roses i s’endinsa al Cap de Creus, passant per Cala Montjoi, Cap Norfeu i Cala Jóncols, cales que no deixen indiferent a ningú. A la meitat de l’etapa passem per Cadaqués, un dels pobles més característics de la Costa Brava. A l’últim tram passem pel camí de ronda del Port de la Selva, Llançà, les muntanyes de Colera i es finalitza a Portbou, el darrer poble de la Costa Brava.

El més llegit

I després