I després

PLAGA DE GRILLS A LA COMISSARIA DELS MOSSOS

Compartiu aquesta història

Una plaga de grills afecta la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d’un problema que pateixen des de fa diversos anys i segons la Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (Uspac) a la tardor és quan més es nota, publica el Diari de Girona.
El carrisqueig de l’insecte provoca molèsties, sobretot als agents que es troben de nit a les instal·lacions del carrer Canigó. A part de la molèstia auditiva del ric-ric dels grills, els agents també viuen una situació d’insalubritat, ja que són dins de l’edifici.
Des de l’Uspac destaquen que la plaga de grills de l’Àrea Bàsica Policial (Abp) de Sant Feliu de Guíxols afirmen que «no és una situació normal, ni agradable, ni salubre, ni escaient». Reconeixen que anteriorment s’ha intentat posar fi a la plaga però asseguren que les mesures no han estat suficients ni correctes per solucionar el problema».
Per aquest motiu, des de la Unió Sindical han adreçat una carta al director general de la Policia, Albert Batlle, per tal que s’extermini d’una vegada la plaga de grills que afecta l’edifici policial.
També demanen que si aquests insectes s’han pogut introduir a dins l’edifici policial es busqui per on han aconseguit entrar a la comissaria i quan es trobin les possibles entrades, que aquestes se segellin. I finalment, per evitar que la situació es torni a repetir -com asseguren que ha passat en més d’una ocasió- demanen que es prenguin mesures preventives per no haver d’actuar altra vegada.
Cal recordar que hi ha un precedent també denunciat per l’Uspac en referència a plagues. És el cas de la comissaria de l’Escala, on el setembre es van detectar rates. Un problema que, segons va dir Interior al seu dia, s’havia resolt després de desinfectar la zona.

El més llegit

I després