I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DISSABTE LA QUIMETA SERÀ NOMENADA FILLA PREDILECTA
Aquest dissabte, 24 d’octubre, a les 7 de la tarda a l’Ajuntament de Sant Feliu, es distingirà a la ceramista i pintora Quimeta Serra amb la distinció de filla predilecta de la ciutat en un acte institucional obert a totes les persones que es vulguin afegir a l’homenatge de l’artista de 87 anys d’edat que encara continua activa en el seu taller de la Pineda Fosca.

500 QUIMETA

 

GDC-E PROPOSARÀ LA TARIFACIÓ SOCIAL AL PLE
La formació Guíxols des de carrer ha adreçat una nota als mitjans informa que en el proper Ple Municipal Ordinari, que se celebrarà el dijous 29 d’octubre, proposarà un nou sistema de preus i taxes públiques, dels serveis i equipaments municipals més just i equitatiu, de manera que les ordenances fiscals tinguin en compte un barem de tarifació social per ajustar els pagaments a les rendes per unitat familiar o de convivència. En el següent arxiu hi trobareu el contingut íntegre de la NOTA GDC

500 GDC

 

PREMIATS AMB LA TARJA DE TRANSPORT T-10
L’Ajuntament de Sant Feliu informa que des de l’11 i fins el 20 d’octubre es va celebrar a Sant Feliu de Guíxols la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.
El passat dimarts, 20 d’octubre, es va procedir a fer el sorteig de les dotze “T-10”, targetes recarregables de 10 viatges gratuïts del servei de transport municipal. Els premiats foren els números següents: 118, 081, 146, 085, 161, 176, 020, 084, 001, 123, 059 i 122. Cal passat a recollit les targes per l’Àrea de Medi Ambient a l’edifici de Les Vetlladores del carrer del Mall de Sant Feliu.

600 MOBILITAT

 

CANVI D’HORA ENTRE DISSABTE I DIUMENGE
La matinada del dissabte al diumenge, es podrà gaudir d’una hora més atès que a les 3 de la matinada s’ha de posar el rellotge a les 2. Per contra, la tarda del diumenge es farà fosc més aviat.
Com ja sabeu, el canvi d’hora té com a finalitat reduir el consum d’energia, fent coincidir el començament de la jornada laboral amb les hores de llum. Amb aquesta mesura l’Estat pot arribar a estalviar durant l’estiu el 5% del consum d’energia elèctrica domèstica (entre març i octubre), la qual cosa, en xifres, es calcula que es tradueix en uns 300 milions d’euros.
Tot i que actualment la majoria dels mòbils i ordinadors realitzen aquest canvi horari de forma automàtica, convé revisar-los per tal de no arribar tard a cap lloc.

500 RELLOTGES

 

CRÒNICA DE L’OBRA DE TEATRE AMATEUR KBARRET
Lluís Serra ens tramet una crònica de la primera obra de les deu programades en la onzena edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols que es va inaugurar el passat diumenge amb la representació del musical Kbarret a càrrec dels seus autors, el grup Filagarsa de Molins de Rei que va arrencar amb la presència a l’escenari de la directora de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, Roser Descayre, del regidor de Cultura, Jordi vilà i de l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas que es varen dirigir als presents per tal de destacar la implicació de l’Agrupació i el suport del consistori a aquesta iniciativa.
Podeu llegir la crònica de la funció en el següent ARXIU

500 KBARRET

 

“PIGMY”, DIVENDRES A LA CASA IRLA
Aquest divendres, 23 d’octubre a les 21:00 h., a la Casa Irla, concert de “Pigmy” “Després del seu treball a Carrots, Vicente Macià ” Willy ” (El Prat), exguitarra, cantant i compositor del psicodèlic combo barceloní es va donar a conèixer sota un nou alter ego artístic: Pigmy. “Miniatures”, aparegut l’any 2007, va significar el seu esplèndid debut sobre format de llarga durada com a artista en solitari . Sens dubte diferent , encara que sense perdre de vista algunes de les influències estilístiques i sonores que havien marcat el seu esdevenir artístic fins aquell moment, en la seva nova faceta de cantautor pop es revelava, fent-ho en castellà, però com un intèrpret encara més íntim i dúctil que abans. ” Hamsterdam “, el seu segon disc està cridat a convertir-se, per la seva grandesa, en una de les millors col·leccions de cançons dels propers anys, ja que és intemporal”. https://www.youtube.com/watch?v=Nrf9a32okBw

500 PIGMY

 

III TROFEU CIUTAT DE SANT FELIU DEL C.B.GUÍXOLS
Aquest diumenge, 25 d’octubre a les 17:00 h. el Club Bàsquet Sant Feliu convoca als afeccionats i a totes les plantilles a la presentació de totes les seccions del club que conformaran els equips que representaran a l’entitat durant la temporada 2015-2016, moment que aprofitaran per fer la fotografia de grup.
Tot seguit es disputarà el partit de lliga entre l’equip sènior del C.B. Sant Feliu i el C.B. Llagostera.

500 BASQUET

 

NOTA DEL SÍNDIC MUNICIPAL DE GREUGES DE SANT FELIU
El Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols ha distribuït una nota als mitjans locals en la qual hi adjunta un document emès pel Fòrum de Síndics i Defensors locals de Catalunya, amb motiu de la commemoració, el passat 17 d’octubre, del Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa en el qual s’aporten dades estadístiques i reflexions que consideren que cal traslladar a la societat per tal d’afrontar un problema que creix i que afecta a les classes més desafavorides.
Podeu consultar el seu contingut en el següent arxiu: DIA INTERNACIONAL PER A LA ERADICACIÓ DE LA POBRESA

500 SÍNDIC

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 24 d’octubre
Camp de futbol “Josep Suñer”
16,00 h. Futbol Empreses Bar Moreda – Sant Andreu

Camp Municipal de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Prebenjamí B – Calonge
10,00 h. Benjamí C – Calonge
12,30 h. Cadet A – Malgrat
16,00 h. Juvenil A – Tordera

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Preinfantil Femení – Caldes
09,00 h. Mini Femení B – Vilobí
10,30 h. Mini Femení A – Vedruna
10,30 h. Infantil Femení – Lloret
12,00 h. Cadet Femení – Tossa
16,00 h. Cadet Masculí C – Bisbal
18,00 h. Junior Masculí B – Calonge

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
17,00 h. C. Guíxols Futbol Sala A – Montràs
19,00 h. C. Guíxols Futbol Sala B – Roses

Diumenge, 25 d’octubre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. A.D. Guíxols A – Camprodon

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45 h. Benjamí A – Cassà
11,00 h. Aleví B – Sant Gregori
12,30 h. Infantil B – Roses
17,00 h. Femení – Sant Julià

Pavelló Municipal “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu

10,00h. Cadet Masculí B – Llagostera
12,00 h. Junior Masculí – Ripoll

Altres
Diumenge, 25 d’octubre
LLigueta Running Vall d’Aro , Cursa lineal Camí de Ronda
Sortida 9,00 h. Torrevalentina
Arribada : 11,00 a 13,00 h. Sant Feliu Tinglado, zona portuària
Organitza : Temps x curses

500 GUIXOLS

 

El més llegit

I després