L’Àrea de Serveis de l’Ajuntament de Sant Feliu, dilluns inicia una campanya coordinada de diversos serveis de manteniment a les zones més turístiques i als barris de la ciutat que es portarà a terme cada mes en una zona diferent del municipi.
Aquesta actuació integral concentrarà diversos serveis com el de neteja viària, reparació i reposició d’ enllumenat públic, neteja d’embornals, pintura, reparació i reposició de mobiliari urbà, jardineria  i senyalització horitzontal.
Segons el regidor de l’àrea, Joaquim Clarà, aquesta campanya que s’enceta amb l’eslògan “Objectiu: Sant Feliu més net” no només pretén endreçar i deixar en les millors condicions els barris de Sant Feliu sinó que, un cop tot sigui net i endreçat, els ciutadans prenguin consciència que val la pena viure i conviure en aquestes condicions i que es conscienciïn que tots plegats podem esforçar-nos més  per a mantenir-los així.
Fins ara els serveis actuaven per separat i d’aquesta forma es concentraran i es complementaran en una mateixa acció que tindrà més visibilitat i causarà un efecte més positiu entre els habitants de la zona.
El regidor ha incorporat un segon eslògan  força popular que diu que “No és més net qui més neteja sinó qui menys embruta” en un intent de fer entendre que si l’empresa de neteja no ha de repetir tant la neteja en alguns espais, podrà invertir les seves hores a millorar-ne d’altres i s’aprofitaran millor els recursos.
Aquests treballs començaran a les 5 de la matinada i el primer espai en el qual s’actuarà aquest dilluns, és la zona compresa entre les rambles Vidal i del Portalet.
També feia una crida especial als propietaris de gossos als quals anuncia que aquesta setmana hi haurà una parada a la rambla on es regalarà una bossa que es pot lligar al collar del gos que porta una bossa de recollida dels excrements.