I després

Concurs de Teatre i Saló de Turisme

Compartiu aquesta història

Clou el Concurs de Teatre Amateur de SFG
Diumenge, 21 d’abril, amb la representació de El cafè de la Marina de Josep Mª de Sagarra, es va donar per finalitzat el concurs que ha estat actiu durant 10 setmanes al llarg dels mesos de novembre 2012 a abril 2013.
L’organització ha agraït a través d’una nota “la confiança que ens ha fet el públic assistint a les deu vetllades que s’han programat. Hem procurat presentar diferents obres, còmiques a vegades i dramàtiques altres. Unes, potser, han agradat més que altres. El que sí podem assegurar és que hem seleccionat, no solament la qualitat del text sinó també la interpretació. Esperem, tal i com ja varem enunciar diumenge, que el concurs no finalitza sinó que en tindrem una continuïtat la propera tardor”.
En finalitzar la vetllada es va procedir al sorteig de dues invitacions per el públic, premi que es dóna a la fidelitat d’unes persones que hi ha assistit durant tota la temporada, “malgrat la fred que a vegades han hagut de suportar”.
El número premiat fou el 1615 i l’afortunada és la senyora Concepció Albó Blanc que, juntament amb una altra persona que escolli podran assistir el dissabte, dia 1 de juny, al sopar amb les companyies participants al concurs d’enguany.
Tal i com ja va anunciar l’Agrupació, a la cloenda, pot assistir-hi el públic que ho desitgi ja que el sopar de gala és obert a tothom. En la cartellera del Teatre Auditori hi exposaran, tant bon punt ho tinguin tancat, el menú amb el preu corresponent així com un telèfon de contacte per qui vulgui apuntar-s’hi.

SFG al Saló Internacional de Turisme de Catalunya
Del 19 al 21 d’abril es va portar a terme el Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), l’única fira de turisme de Catalunya.
El Patronat de Turisme Costa Brava- Pirineu de Girona va estar dins l’estand de l’ACT (Agencia Catalana de Turisme) amb un mostrador de Costa Brava i un altres de Pirineu de Girona.
Aquest any, com a novetat de la fira va haver-hi un espai enogastronòmic anomenat “Costa Brava i Pirineu de Girona: un tast per als sentits” on els visitants al SITC podien degustar i comprar productes alimentaris de la demarcació de Girona. I es aquí on diferents municipis i comarques van acudir a la fira amb un producte gastronòmic o campanya gastronòmica que els hi representava.
L’Àrea de Turisme i Promoció Turística de l’Ajuntament va representar la ciutat amb 4 restaurants que es van adherir a aquest acció promocional: Hotel Restaurant Barcarola, Restaurant Club Nàutic, Can Salvi i la Taverna del Mar. El producte que ens va representar van ser “mandonguilles de peix blau amb pèsols”.
La fira va ser tot un èxit de públic i es van oferir gairebé 900 tastos només a la carpa de Sant Feliu de Guíxols, aprofitant també per donar informació sobre les activitats, atractius i serveis de la nostra ciutat. Des de l’Àrea de Turisme i Promoció Turística volem agrair a tots els restaurants que van acompanyar al SITC la seva implicació i esperem repetir aquesta tan bona experiència en properes accions promocionals.

sitc_uno

El més llegit

I després