I després

PLA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL DEL PUIG

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha presentat un pla de dinamització econòmica per al Barri del Puig que inclou un clúster d’empreses tecnològiques, un viver d’empreses, i ajudes a la rehabilitació de locals buits.
Pel que fa al clúster d’empreses tecnològiques, aquest estarà ubicat al carrer Sant Adolf i ja hi ha cinc empreses del sector interessades en el projecte. Segons la regidora Dolors Ligero, de cares al mes d’octubre s’espera poder iniciar aquesta activitat, amb el desig que altres empreses s’hi vagin interessant en el futur.
El segon element d’aquest pla és l’obertura del viver d’empreses. L’Ajuntament busca un local per a dur-hi a terme aquest projecte, que haurà de comptar amb vuit despatxos com a mínim, i dues sales de reunions. Alhora, també es necessitarà una persona encarregada de la recepció, manteniment i neteja de l’espai. Per cada sala del viver només es podrà cobrar un màxim de 200 euros. Aquells propietaris interessats en cedir el seu local per fer aquest viver poden presentar la sol·licitud fins al 30 de setembre.
El tercer element són les ajudes per a la rehabilitació dels locals buits del barri, així com per modernitzar els ja existents. Per tal de poder-ho tirar endavant, s’han creat un seguit de subvencions per a obres, així com per a compra de mobiliari, adaptació per a persones amb mobilitat reduïda, retolació i altres elements per a incentivar el comerç al barri. Les ajudes també es podran destinar a pagar una part del lloguer. Aquestes ajudes no podran superar els 20.000 euros per local i no podran ser superiors al 50% de la inversió.

El més llegit

I després