I després

BONA PARTICIPACIÓ AL TALLER DE PINTAR GORRES

Compartiu aquesta història

L’Associació Catalunya Contra el Càncer (ACCC) de Sant Feliu es va mostrar molt satisfeta de la resposta a la seva iniciativa del Taller de pintar gorres que va organitzar a la platja i a la qual hi varen assistir molts nens i nenes acompanyats de pares i mares que a través de la seva participació, s’han comentat a conscienciar dels perills de la radiació del sol si no es protegeigen en èpoques com la d’estiu.
El sol és una font d’energia que proporciona grans beneficis, encara que també pot ocasionar greus problemes de salut si ens hi exposem sense protecció. Evitar posar-se al sol en les hores centrals del dia, l’ús de fotoprotectors solars, gorres i barrets, així com roba clara que reflecteixi el sol i una bona hidratació són algunes de les mesures per prevenir problemes en la pell a curt i a llarg termini.
En plena temporada d’estiu la majoria pensa a posar-se morè, no obstant això, en moltes ocasions no es repara en els efectes nocius que el sol pot arribar a tenir sobre la pell i que, normalment, no es fan evidents fins a passats certs anys.
Les conseqüències immediates les coneixem tots, quan et cremes, una cremada solar és molesta, tiba la pell. Però és menys important que potser els efectes a llarg termini, que poden ser, sens dubte, els més importants; com l’origen del càncer de pell.
Per això, associacions com Catalunya Contra el Càncer, organitzen campanyes per prevenir sobre els efectes del sol en l’època estival i volen conscienciar a la població que també cal tractar al sol com una font de radiació.
GORRES FALDILLA

El més llegit

I després